Biletul zilei fotbal 26.03.2015

443

Vezi aici biletul zilei fotbal de joi, 26 martie 2015  – Cinci puncte in plus marcate de Barcelona la Kaunas ne-a impiedicat sa prindem ieri un bilet destul de bun. Astazi “schimbam foaia” complet si va propunem doar ponturi fotbal pentru jocuri amicale.

Coasta de Fildes va juca astazi primul meci dupa ce a castigat Cupa Africii pe Natiuni urmand sa intalneasca reprezentativa Angolei. Nu ne asteptam sa vedem un meci foarte spectaculos la Abidjan. Ivorienii sunt mari favoriti, dar trebuie avut in vedere ca majoritatea ii asteapta un final de sezon solicitant la echipele de club si nu credem ca-si vor da prea mult interes in acest meci amical. De cand a fost preluata de Herve Renard (august 2014) Coasta de Fildes a terminat toate cele patru jocuri amicale cu sub 2.5 goluri. Pentru Angola este primul joc din 2015, ea ratand calificarea la Cupa Africii pe Natiuni. Ne-am uitat si peste meciurile acestei reprezentative de cand pe banca tehnica se afla actualul selectioner (februarie 2014) si in toate cele cinci partide de verificare s-au inscris maxim doua goluri, Angola fiind neinvinsa. Sub 2.5 goluri la acest joc este pariul zilei in opinia noastra.

Meciul zilei are loc la Paris, acolo unde Franta va gazdui Brazilia. Vom vedea foarte probabil doua echipe atente pe faza defensiva, care-si doresc sa-si pastreze invincibilitatea in jocurile amicale. Ambele au suferit ultimul esec intr-un joc test in vara anului 2013, iar de atunci Franta a disputat 12 jocuri, iar Brazilia 14. Francezii au doar patru meciuri incheiate cu goluri in ambele porti in aceasta perioada, iar sud-americanii numai trei. Ne referim, bineinteles, doar la meciurile de verificare. In aceste conditii credem ca se poate repeta istoria ultimelor patru intalniri directe (care este totusi irelevanta) si nu vom vedea reusite de ambele parti, mai ales ca cuplul de fundasi brazilieni cunoaste destul de bine jucatorii francezi, cu multi dintre ei duelandu-se in Ligue 1.

Partida amicala dintre Iran si Chile se va disputa pe teren neutru, in Austria. Ne asteptam sa vedem un joc dominat de sud-americani, care sunt favoritii clari ai partidei. Credem ca acestia vor putea sa marcheze minim doua goluri, lucru pe care l-au reusit si in primul amical din 2015, cand a intalnit un adversar superior, trecand cu 3:2 de Statele Unite. Selectionata pregatita de Sampaoli foloseste un sistem ofensiv, cu trei atacanti sprijiniti din spate de un mijlocas ofensiv si in fata unei echipe precum cea a Iranului credem ca vor marca minim doua goluri.

Biletul zilei fotbal 26 martie 2015
Coasta de Fildes – Angola > sub 2.5 goluri > 1.65
Franta – Brazilia > nu marcheaza ambele echipe > 1.909
Iran – Chile > Chile sa marcheze peste 1.5 goluri > 1.666
Cota finala: 5.25

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here