Biletul zilei fotbal 27.01.2015

579

Vezi aici biletul zilei de marti, 27 ianuarie 2015 – Ieri au continuat surprizele in Portugalia si biletul nostru s-a dus pe “apa sambetei”. Astazi avem ceva meciuri de campionat in Anglia, dar si dueluri interesante in cupele din Anglia si Italia, dueluri pe care insa le evitam.

Incepem cu un meci din al cincilea esalon din Anglia, meci in care credem ca se vor marca mai mult de doua goluri. Telford in ultimele cinci meciuri oficiale doar o singura data nu ne-a oferit spectacol. In doua din aceste dueluri a marcat exact patru goluri si tot in doua a primit cate patru goluri. Acasa n-a mai castigat un meci din 18 noiembrie si va trebui sa forteze astazi. Halifax are patru meciuri cu over 2.5 goluri din ultimele cinci disputate. A evoluat in precedentele doua dueluri tot in deplasare, la Dartford, in campionat si in FA Trophy. In ambele dueluri a marcat cate doua goluri, dar n-a scapat fara gol primit in niciuna din aceste dispute. Partida tur a fost castigata cu 5:0 si noi credem ca si astazi se vor marca minim trei goluri.

Crestem un mic in liga si ne mutam spre League Two, acolo unde Cambridge dupa ce a remizat vineri cu Manchester United va juca acum cu Dagenham&Red. Gazdele au castigat ultimele doua meciuri din campionat si dupa egalul de vineri chiar au un moral “beton”. Se afla pe 13, dar au mai putine meciuri decat echipele de deasupra, asa ca teoretic are toate motivele sa mai spere la clasarea pe ultimul loc de play-off. Dagenham este penultima cu doar 26 de puncte si va avea de tras pentru a evita acest prim loc retrogradabil. A jucat si in etapa trecuta in deplasare, pierzand cu 0:1 la Northampton, echipa care este vecina de clasament cu Cambridge. Egala lui Manchester United de vineri a castigat meciul tur cu Dagenham&Red si se poate impune si astazi.

Ultimul pronostic de pe biletul zilei este pentru un meci din League One, acolo unde Chesterfield o va gazdui pe ultima clasata Crawley. Cu 35 de puncte Chesterfield este la doar doua puncte de locurile care duc in play-off-ul pentru promovare. Acasa a castigat jumatate din cele 12 partide disputate, inclusiv ultimele doua, jocuri in care a marcat cate trei goluri. De partea cealalta Crawley vine dupa doua esecuri si a ajuns pe ultima pozitie, la cinci puncte de primul loc “salvator”. Aceasta clasare este datorata in mod special datorita parcursului avut in meciurile din deplasare, acolo unde din 13 jocuri a pierdut opt. Mizam asadar aici pe o victorie a gazdelor care au tot atuurile de partea lor.

Biletul zilei fotbal 27 ianuarie 2015
Telford – Halifax > peste 2.5 goluri > 1.666
Cambridge – Dagenham&Red > victorie Cambridge > 1.75
Chesterfield – Crawley > victorie Chesterfield > 1.50
Cota finala: 4.37

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here