Biletul zilei fotbal 31.08.2015

231

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei pariuri de luni 31.08.2015 – Pe lângă două ponturi pariuri despre care am scris detaliat în alte articole am mai ales pe biletul zilei de astăzi şi un pronostic la un duel din prima ligă irlandeză.

La doar 10 zile de la precedentul duel direct Cork City şi St. Patricks îşi dau întâlnire astăzi de la ora 21:45 într-o partidă restantă din cadrul etapei a 18-a. În duelul din Cupa Irlandei Cork se impunea cu 4:0, toate golurile fiind marcate după pauză. După acel succes Cork a mai reuşit încă unul şi în campionat, 1:0 acasă cu Galway, în timp ce St. Patricks a suferit al treilea eşec succesiv, pe teren propriu cu Derry City. Chiar dacă în duelul de campionat s-au marcat patru goluri de data aceasta mă aştept ca limita de două goluri să nu mai fie depăşită. Atunci au fost utilizate mai multe rezerve obişnuite şi probabil şi de aceea diferenţa a fost una mare între formaţii. Ambele vin după meciuri cu câte un gol, iar în ultimele două dueluri directe din campionat s-a înscris, în total, o singură dată.

Al doilea pronostic va fost argumentat mai pe larg în articolul Pronosticuri fotbal Portugalia Liga Sagres (31.08.2015).

Pentru al treilea pont de pe biletul zilei mi-am îndreptat atenţia către articolul Ponturi pariuri Anglia Conference National, iar accsând link-ul anterior veţi afla de ce cred că liderul din al cincilea eşalon englez va marca minim două goluri în duelul cu Bromley.

Biletu zilei la 31.08.2015

biletul zilei 31.08.2015

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here