Biletul zilei Handbal 24.05.2021

0

Biletul zilei Handbal 24 mai 2021 – Încercăm să trecem peste forma proastă și să spargem gheața cu un bilet în care mizăm pe meciurile disputate de două dintre cele mai bune echipe din lume, Barcelona și Kiel.

Ponturi pariuri handbal 24.05.2021

Ponturi pariuri pentru Valladolid – Barcelona (21.00)

  • Barcelona a câștigat toate meciurile din 2021 și a ajuns la 28 de victorii consecutive, fiind aproape de un sezon perfect, deja campioană in campionatul intern și calificată în final four-ul Champions League.
  • Echipa joacă cel mai spectaculos handbal din Europa, având medii impresionante, în jur de 40 de goluri/meci și poate alinia lejer cel puțin 2 echipe de top, având un lot plin de vedete.
  • De cealaltă parte, Valladolid este o echipă de nivel mediu din Asobal, o echipă super ofensivă, cu o medie de 60 goluri în meciurile disputate.
  • Meciurile directe din ultimii ani, au reprezentat adevărate festivaluri de goluri, 65, 70, 66, 71, si 74 de goluri fiind marcate în ultimele 5 partide directe.

Pont : Peste 66,5 goluri @1.80 Betano

Ponturi pariuri pentru Lemgo – Kiel (21.30)

  • Campioana Europei, Kiel, a ratat calificarea în final four-ul Champions League, după ce a pierdut dramatic la Paris la 6 goluri diferență, după ce în minutul 45 tabela arăta o diferență de doar un gol.
  • Cu titlul ca ultim obiectiv, Kiel a resimțit eliminarea din Ligă și a avut o partidă foarte grea sâmbătă, câștigând la un singur gol diferență cu Melsungen, echipă de nivelul celor de la Lemgo.
  • De cealaltă parte, Lemgo traversează o formă destul de bună, cu doar 2 înfrângeri în ultimele 10 partide, apropiindu-se de locurile care duc in Europa.
  • Kiel nu va avea o partidă ușoară și chiar dacă probabil va învinge, nu cred ca o va face la mai mult de 5 goluri diferență.

Pont : handicap Lemgo +5,5 [email protected] Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 9 din 21
Unitati: +400

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here