Biletul zilei hochei 12.09.2021

0

Biletul zilei hochei 12.09.2021 – La biletul zilei de astăzi am ales să mă bazez din nou pe două evenimente. Mizăm pe hocheiul din Germania și Rusia. Cota obținută este de 2.04 și poate fi plasată până la ora 17:30. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 12 Septembrie 2021

Iserlohn vs Eisbaren Berlin (ora 17:30)

În prima etapă din noul sezon din DEL, Iserlohn a reușit să se impună în fața celor de la Nurnberg, scor 4-1, în timp ce Eisbaren nu a putut obține un rezultat pozitiv din duelul cu Munchen. Aceștia au pierdut tot cu scorul de 4-1.

La duelul din această seară am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Pe atac, ambele formații au reușit să acumuleze în sezonul anterior o medie de peste 3 goluri marcate/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, cocoșii au o medie generală de 2,80 goluri încasate pe partidă. La urși este de 2,70. Istoricul recent ne indică faptul că putem asista la un duel cu multe reușite. În 9 din ultimele 10 dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Maxbet

Dinamo Riga vs Yaroslavl (ora 17:00)

Cele două formații au început slab noul sezon din KHL. După primele 4 etape susținute, atât Riga, cât și Yaroslavl au obținut doar două puncte, bilanț de o victorie și 3 înfrângeri de fiecare.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de oaspeți. Prin aducerea lui Shalunov și Boucher, linia ofensivă a fost cu mult îmbunătățită. Cei doi au acumulat 118 puncte împreună în sezonul anterior.

Yaroslavl a punctat de 10 ori până acum, medie de 2,50 goluri marcate/meci. Totuși, să nu uităm că două dintre adversarele întâlnite au fost CSKA și St. Petersburg. Acum urmează să se dueleze cu Riga, una dintre cele mai slabe echipe din ligă.

Letonii s-au concentrat în ultimul timp pe îmbunătățirea zonei defensive. Nu prea le-a ieșit, deoarece au neglijat total ofensiva, iar din această cauză au pierdut câțiva atacanți foarte buni care puteau ajuta și în apărare, spre exemplu Indrasis și Dzierkals.

Mă aștept ca în acest sezon să fie pusă și mai multă presiune pe linia defensivă. În 6 din ultimele 7 întâlniri directe, Yaroslavl a punctat de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Yaroslavl, cota [email protected] Maxbet

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet hochei
Castigate: 13 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here