Biletul zilei Liga Campionilor – 09.12.2014

591

Vezi aici biletul zilei fotbal Liga Campionilor de marti, 9 decembrie 2014 – – Pe biletul zilei pariuri sportive de astazi am luat cate un pronostic din fiecare grupa a Ligii Campionilor. Am ales sa mizam pe faptul ca nu se vor marca goluri multe in trei meciuri foarte intense si pe o usoara supriza intr-un alt joc.

Din grupa A am ales sa mergem pe un meci “inchis” la Torino, meci in care limita de doua goluri nu va fi depasita. Argumente pentru pronostic in articolul Ponturi Liga Campionilor – Grupa A (etapa 6). In urmatoarea grupa – B – credem ca pe Anfield se vor marca putine goluri pentru ca presiunea isi va face simtita prezenta. Alte motive pentru care am ales aceasta predictie gasiti in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – grupa B (etapa 6). Tot pe sub 2.5 goluri mergem si la meciul din grupa C. Credem ca Monaco si Zenit nu vor inscrie mai mult de doua goluri dupa ce in tur n-au inscris niciodata si aici presiunea rezultatului fiind imensa. Detalii despre meci in articolul Ponturi Liga Campionilor – Grupa C (etapa 6). Incheiem biletul zilei fotbal de astazi cu pronosticul selectat pentru meciul de la Istanbul, acolo unde Arsenal se prezinta cu destul de multe rezerve. Argumente pentru pronostic in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – grupa D (etapa 6).

Biletul zilei 9 decembrie 2014
Juventus – Atletico Madrid > sub 2.5 goluri > 1.45
Liverpool – Basel > sub 2.5 goluri > 1.95
Monaco – Zenit > sub 2.5 goluri > 1.55
Galatasaray – Arsenal > sansa dubla 1x > 1.50
Cota finala: 6.57


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here