Biletul zilei pariuri 15.01.2015

492

Vezi aici biletul zilei de joi, 15 ianuarie 2014 – Avem o oferta destul de subtire din punct de vedere fotbalistic in aceasta zi de joi. Va vom propune astfel biletu zilei din doar trei pronosticuri.

In derbyul Madridului credem ca trupa lui Simeone nu va pierde la mai mult de un gol. Detalii despre meci in articolul Pronosticuri Spania Cupa Regelui 15.01.2015. Tot astazi se va juca si a patra optime din Cupa Italiei. Si aici am ales acelasi pronostic ca si in derby-ul Madridului chiar daca duelul este mult mai dezechilibrat. De ce credem ca Juve nu castiga la mai mult de un gol diferenta aflati citind articolul Ponturi pariuri sportive Coppa Italia 13/15 ianuarie 2015.

Ultimul meci de pe bilet vine din prima liga greaca, acolo unde Platanias joaca acasa cu Atromitos. Pe propria arena Platanias n-a mai pierdut din luna septembrie, reusind patru victorii in cele sase jocuri disputate de atunci, in toate competitiile. Tot din luna septembrie, de la un meci din Cupa Greciei, Atromitos nu mai castiga departe de propria arena, desi a avut sapte ocazii s-o faca. In plus ambele dueluri directe in care Platanias a fost gazda s-au incheiat nedecis si credem ca sunt sanse foarte mari ca in acest joc oaspetii nu vor reusi victoria.

Cum ar fi sa vezi meciul Chelsea – Manchester City direct de pe Stamford Bridge? Detalii aici…

Biletul zilei pariuri 15 ianuarie 2015
Real Madrid – Atletico Madrid > Atletico Madrid handicap european +2 > 1.40
Juventus – Verona > Verona handicap european +2 > 2.30
Platanias – Atromitos > sansa dubla 1x > 1.40
Cota finala: 4.51

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here