Biletul zilei pariuri 29.01.2015

498

Vezi aici biletul zilei de joi, 29 ianuarie 2015 –  Cu o oferta nu foarte bogata nu ne-a fost foarte greu sa “tintim” cele mai bune trei pronosticuri. Toate disputele au loc in cupe, astfel ca trebuie avuta in vedere si doza de imprevizibil data de aceasta competitie.

Bristol City si Gillingham se dueleaza pentru un loc in finala Johnstone’s Paint Trophy, competitie in care sunt angrenate doar echipe din Anglia League One si League Two. Cele doua formatii au jucat meciul tur in 6 ianuarie, atuncic cand Bristol City s-a impus cu 4:2 si practic calificarea in finala este aproape asigurata. La fel ca in tur si astazi ne asteptam la spectacol si asta pentru ca cele doua formatii atunci cand s-au intalnit in ultimul an, de patru ori, de fiecare data ne-au oferit meciuri frumoase, cu minim trei goluri. In plus trebuie avut in vedere faptul ca formatia oaspete va fi nevoita sa iasa la joc, sa atace, lucru care credem ca va duce la al zecelea ei joc consecutiv incheiate cu minim trei goluri.

Credem ca a venit timpul ca echipa lui Razvan Lucescu sa paraseasca Cupa Greciei. Aceasta merge la Atena pentru duelul cu Panathinaikos care incepe de la scorul de 1:1. In turul de acum o saptamana Xanthi a deschis scorul inainte de pauza, dar s-a vazut egalata cu doua minute inainte de terminarea timpului regulamentar. Xanthi a jucat in weekend acasa cu Giannina, partida incheiate tot cu scorul de 1:1. In acelasi timp Panathinaikos trecea acasa cu 1:0 de Kalloni si obtinea al cincilea succes intern consecutiv, toate fiind obtinute la zero. In fata unui astfel de adversar, pe terenul careia Xanthi a pierdut ultimele doua partide jucate, credem ca elevii lui Razvan Lucescu vor fi fi infranti la capatul celor 90 de minute.

Al treilea pronostic de pe biletul zilei vine din Cupa Spaniei, acolo unde credem ca Bilbao si Malaga ne vor oferi un nou duel lipsit de spectacol. Detalii despre meci si argumente pentru pronostic in articolul Ponturi pariuri Cupa Spaniei 28/29 ianuarie 2015.

Biletul zilei pariuri 29.01.2015
Bristol City – Gillingham > peste 2.5 goluri > 1.67
Panathinaikos – Xanthi > victorie Panathinaikos > 1.70
Athletic Bilbao – Malaga > sub 2.5 goluri > 1.50

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here