Biletul zilei pariuri sportive 06.09.2015

272

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei fotbal de duminică  06.09.2015 – Pe lângă cele cinci meciuri analizate mai în detaliu pe site-ul nostru şi pe lângă duelul dintre Bosnia-Herzegovina şi Andorra unde este practic un joc de ruletă (are chef Bosnia să forţeze şi să dea 5-6 goluri sau joacă lejer?) au mai rămas trei meciuri la care am găsit pronosticuri demne de jucat pe biletul zilei, motiv pentru care n-am mai făcut fiecare meci în parte.

Cum locurile 1 şi 3 se întâlnesc în meci direct, Belgia trebuie să câştige în Cipru pentru a-şi asigura în mare măsură calificarea. Ciprioţii au pierdut în etapa trecută, acasă cu Ţara Galilor, şi nu cred că vor reuşi mare lucru în faţa unui adversar care joc a dispus cu 3:1 de Belgia. După ce în tur selecţionata lui Wilmots s-a impus cu 5:0 astăzi cred că Hazard şi compania vor puncta măcar de două pri. Cipru a mai luat două goluri acasă şi de la Israel aşa că nar-f i o nouătate în această campanie. De partea cealaltă, Belgia încă n-a înscris mai mult de un gol în deplasările din această grupă, dar nici n-a dat de echipe de nivelul Ciprului.

Lidera surprinzătoare a grupei A poate face pasul decisiv spre EURO 2016. Poate obţine calificarea şi dacă pierde, cu condiţia ca Olanda să nu se impună în Turcia. Un egal astăzi linişteşte în mod cert lucrurile. Adversarul întâlnit este cel mai modest din grupă şi n-ar trebui ratată victoria de către islandezi. Aceştia au numai victorii în 2015. Să mai spunem despre ei că în afară de dubla victorie cu Olanda au numai partide încheiate cu peste 2.5 goluri, lucru întâmplat şi în toate cele trei partide jucate de Kazakhstan în deplasare. În condiţiile date cred că putem asista la un joc spectaculos, încheiat precum în tur, cu minim trei goluri.

La mecul dintre Italia şi Bulgaria mai că aş fi tentat să merg pe cota de 1.40 avută de “macaronari”, dar după ce baţi cu 1:0 Malta acum trei zile cu greu mă poate convinge o astfel de o cotă s-o iau pe bilet. Mai degrabă sub 2.5 goluri şi asta cu miză mare, foarte mare. Italia în afară de meciul tur cu Bulgaria ne-a oferit numai partide economicoase. Are cinci jocuri încheiate în under 2.5 goluri din şapte disputate şi nu mai are un atacant care să mă facă să spun “ăsta e capabil să marcheze din nimic”. Bulgarii au piedut joi cu Norvegia şi dacă atunci când ai nevoie de victorie ca de aer şi nu marchezi ce aşteptări să mai ai de la o deplasare în Italia. În afară de jocul tur cu Italia, bulgarii au trei meciuri încheiate cu sub 2.5 goluri din cele patru jucate începân cu luna noiembrie a anului trecut. Au jucat în această perioadă două partide cu Malta, în care au putut marca doar câte un gol.

Biletul zilei pariuri sportive 06.09.2015

Biletul zilei 06.09.2015

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here