Biletul zilei pariuri sportive 08.09.2015

275

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei fotbal de marţi 08.09.2015 – Astăzi avem ultima zi din această serie de meciuri din preliminariile pentru EURO 2016 şi, personal, de abia aştept să revină campionatele, pentru că acolo în mod cert este “loc” mai bun de câştiguri şi, în plus, de săptămâna viitoare începe şi spectacolul din Liga Campionilor.

Pentru biletul zilei de marţi 8 septembrie 2015 vă propun tot trei pronosticuri fotbal. În articolul Ponturi pariuri Slovenia – Estonia puteţi afla de ce crede colegul meu că balticii nu vor ceda acel duel la o diferenţă mai mare de un gol. Citiţi articolul Pronosticuri Belarus – Luxemburg dacă doriţi să vedeţi de ce nu cred că bieloruşii vor obţine o victorie facilă. În fine, în articolul Ponturi pariuri azi Macedonia – Spania aflaţi motivele care mă fac să cred că echipa mai valoroasă va avea un joc facil, pe care-l va câştiga încă de la pauză.

Biletul zilei 8 septembrie 2015

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă. Sau poţi să deschizi cont la această casă de pariuri pe internet şi să joci acelaşi bilet, dar afişat mai jos şi la primul depozit primeşti suma depusă ca şi bonus până la maxim 200 RON, în speţă dacă depui 50 RON vei mai primi încă 50, iar dacă depui 200 vei mai primi încă 200.

Biletul zilei 08.09.2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here