Biletul zilei pariuri sportive 12.01.2015

484

Vezi aici biletul zilei de luni, 12 ianuarie 2014 – Greu sa facem astazi biletul zilei la pariuri doar din pronosticuri din fotbal, asa ca vom alege si un pronostic din hochei pe gheata.

Incepem chiar cu sugestia din acest sport. Doua din cele mai slabe echipe din conferinta estica – Niznekamsk si Novokuznetsk – se vor afla fata in fata. Ambele au medii de sub trei goluri marcate in acest sezon, Novokuznetsk inscriind doar 1.86 goluri per meci. Niznekamsk a pierdut fiecare din ultimele patru meciuri de acasa, inscriind in fiecare din aceste esecuri cate un gol. Fiecare din cele cinci partide jucate acasa de Niznekamsk in ultimele doua luni au avut parte de maxim cinci reusite. Novokuznetsk este “ciuca batailor” in deplasare, pierzand fiecare din ultimele 11 partide externe (10 in timpul regulamentar). A avut multe jocuri externe cu multe goluri primite, dar credem ca in fata unui adversar precum Niznekamsk credem ca se va descurca mai bine pe faza defensiva. Singura intalnire directa din ultimele cinci luni s-a incheiat cu scorul de 3:2 pentru Novokuznetsk dupa overtime. Nu credem ca intr-un duel intre doua ofensive modeste putem vedea mai mult de cinci goluri.

Trecem la un meci din liga secunda greaca de fotbal. Chania o va gazdui pe Panchaiki intr-un duel destul de echilibrat in care nu credem ca se va marca mult. Formatia oaspete are in ultimele patru runde numai meciuri incheiate cu sub 2.5 goluri. De partea cealalta Chania dupa trei partide sarace in reusita ne-a oferit in ultima runda o partida spectaculoasa, incheiata 2:2. Nu crede ca va recidiva astazi in fata unui adversar care a luat doar un gol in ultimele patru runde. In sezonul trecut ambele dueluri directe s-au incheiat cu scorul de 0:0.

Ultimul pronostic este din grupa A din liga a treia italiana. Albinoleffe are in 19 etape doar zece puncte si se afla pe ultimul loc. Trece printr-o perioada foarte slaba, pierzand fiecare din ultimele opt meciuri din campionat. Acasa a luat nu mai putin de opt goluri in precedentele trei dueluri. Astazi o va avea de infruntat pe Cremonese, formatie care se afla pe locul 15 cu 24 de puncte. In ultimele cinci runde Cremonese are trei victorii, toate cu scorul de 3:1 si doar un singur esec. O vedem capabila sa obtina un nou succes in fata celui mai slab adversar din serie, dar pentru siguranta recomandam pronosticul care presupune restituirea mizei in cazul in care meciul se incheie la egalitate.

Biletul zilei pariuri sportive 12 ianuarie 2015
Niznekamsk – Novokuznetsk > sub 5.5 goluri in timpul regulamentar > 1.73
Chania – Panachaiki > sub 2.5 goluri > 1.40
Albinoleffe – Cremonese > Cremonene nici un pariu pe egal > 1.53
Cota finala: 3.71

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here