Biletul zilei pariuri sportive 14.09.2015

223

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei fotbal de luni 14 septembrie 2015 – Astăzi pe biletul zilei vă propun din nou trei pronosticuri şi sper să reînnod seria de bilete câştigate.

Landskrona, locul cinci în Divizia I Sodra din Suedia, va întâlni cea mai slabă echipă din această divizie. Gazdele vin după un alt meci intern, cu Oskarshamns, pierdut cu 2:3. A surprins acle eşec cu vecina de clasament deoarece Landskrona venea după trei victorii succesive. Ea are trei jocuri din ultimele patru încheiate cu peste 2.5 goluri. Are şansa să treacă peste eşecul amintit mai sus deoarece va evolua împotriva unei echipe care a luat şapte puncte în 18 runde. Lund vine după trei partide încheiate cu peste 2.5 goluri, iar în deplasare are nouă goluri primite în trei partide jucate de la începutul lunii iulie. Landskrona s-a impus în tur cu 4:0 şi cred că poate acoperi astăzi acest over de una singură.

Rămân în Suedia, dar urc ceva mai sus şi mă uit la meciul din prima ligă dintre Gefle şi Djurgarden. Gazdele sunt pe zece cu 26 de puncte, la 14 puncte distanţă de locul şase ocupat de Djurgarden. Gefle are şapte puncte avans de locul 14 şi nu cred că are emoţii, asta deşi în ultimele cinci etape a obţinut un singur punct. A întâlnit în această serie echipele de pe primele cinci locuri, iar acum va da de a şasea clasată. Djurgarden vine după un succes cu 4:2 cu Halmstad. În deplasare după şapte meciuri fără înfrângeri a cedat la AIK şi Elfsborg, formaţii clasate pe locurile 2 şi 4. În turul din urmă cu patru luni şi jumătate Djurgarden se impunea cu 5:1, un motiv în plus să cred că se va impune şi diseară.

Închei cu un pont din liga secundă norvegiană, unde Brann o va găzdui pe Fredrikstad. Echipa gazdă luptă pentru promovare, având trei puncte în urma locului secund. Vine după două victorii în finalul lunii august, la Honefoss şi Strommen. Astăzi trebuie să câştige un duel cu o formaţie care se află pe locul 11 şi care în trei din ultimele patru partide externe a fost învinsă. Fredrikstad a luat în ultimele două luni câte patru goluri de la Levanger şi Jerv, formaţii care-i sunt inferioare lui Brann. Dacă în tur a ratat victoria în prelungiri cred că astăzi gruparea din Bergen va reuşi să obţină toate cele trei puncte puse în joc.

Biletul zilei pariuri 14.09.2015

Biletul zilei 14 septembrie 2015

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă. Sau poţi să deschizi cont la această casă de pariuri pe internet şi să joci acelaşi bilet, dar afişat mai jos şi la primul depozit primeşti suma depusă ca şi bonus până la maxim 200 RON, în speţă dacă depui 50 RON vei mai primi încă 50, iar dacă depui 200 vei mai primi încă 200.

Biletul zilei 14.09.2015

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here