Biletul zilei pariuri sportive 16.01.2015

622

Vezi aici biletul zilei de vineri, 16 ianuarie 2014 – Pe biletul zilei fotbal azi va propunem trei pronosticuri care jucate pe un bilet dau o cota de peste 4.50. Ieri am avut asteptari prea mari din partea Veronei, speram ca astazi recomandarile sa fie toate win.

Avem o cota neasteptat de buna pentru victoria lui Bordeaux in duelul cu Nice, asta poate si pentru ca gazdele in ultimele trei etape au luat un singur punct. Acasa insa pana sa piarda ultimul joc din 2014 cu Lyon cu 0:5 avea trei victorii succesive in fata unor echipe de pluton, cum este si Nice. De partea cealalta formatia vizitatoare n-a impresionat decat in una din precedentele patru deplasari. A pierdut in aceasta perioada la zero duelurile cu Evian si Lens (echipe aflate pe locuri retrogadabile), victoria fiind obtinuta cu emotii pe terenul ultimei clasate. In tur Bordeaux s-a impsuc lar cu 3:1 si a ajuns la trei victorii in ultimele patru intalniri directe, incurcandu-se chiar in duelul in care a fost gazda. Daca tinem cont de toate aceste aspecte atunci victorie Bordeaux la o cota de 1.90 este un pronostic excelent.

Pentru urmatoarele doua ponturi pariuri de pe biletul zilei ne mutam in Olanda. Mai intai mergem pe un succes clar al Ajaxului in primul meci din 2015. “Lancierii” au incheiat anul precedent la patru puncte in urma liderului, desi a castigat fiecare din ultimele trei meciuri la minim doua goluri diferenta. Acasa in afara de duelurile cu PSV (locul 1) si Zwolle (locul 4) are numai victorii. Ultimele cinci au fost obtinute toate la minim doua goluri diferenta. La fel credem ca vor sta lucrurile si astazi, desi Groningen este o echipa care nu pierde de cinci etape. In prima parte a sezonului formatia pregatita de van de Looi a pierdut clar la echipe precum Den Haag (locul 14), Cambuur (locul 7), Feyenoord (locul 3) sau Zwolle (locul 4) si nu credem ca astazi in fata unui adversar mai puternic decat cei amintiti mai su va reusi sa reziste.

Spuneam ca va vom oferi doua pronosticuri fotbal din Olanda si asa facem. Si la al doilea mizam pe o echipa de pe locul secund, de data aceasta din Jupiler League. Roda in retur are ca obiectiv recuperarea celor sase puncte care o despart de liderul Nijmegen. Waalwijk in schimb este in coada clasamentului si situatia echipei pregatite de Koopman pare a fi fara iesire dupa ce in 19 etape a obtinut doar noua puncte. Noua jocuri a disputat echipa din Kerkrade departe de propria arena si dintre acestea a castigat sapte. De partea cealalta Waalwijk a luat doar un punct in cele opt etape disputate in ultimele doua luni din 2014. Cu un asemenea bilant este greu de crezut ca Waalwijk nu va pierde din nou un duel cu Roda, acesta fiind si pariul zilei in opinia noastra.

Biletul zilei pariuri sportive 16 ianuarie 2015
Bordeaux – Nice > victorie Bordeaux > 1.90
Ajax Amsterdam – Groningen > Ajax Amsterdam handicap -1.0. > 1.70
Waalwijk – Roda Kerkrade > victorie Roda Kerkrade > 1.40
Cum ar fi sa vezi meciul Chelsea – Manchester City direct de pe Stamford Bridge? Detalii aici…
Cota finala: 4,52

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here