Biletul zilei pariuri sportive 19.01.2015

340

Vezi aici biletul zilei de luni, 19 ianuarie 2014 – A fost un weekend perfect pentru cei care au jucat biletul zilei la pariuri propuse de site-ul nostru. Daca ati fi jucat fiecare bilet cu cate 10 RON aveati acum un profit de 122 RON. Astazi avem o oferta de pariere mai saraca si de aceea va recomandam sa tratati biletul zilei cu precautie, chiar daca venim dupa doua zile perfecte.

In Serie B din Italia Bologna lupta pentru promovare. Incepe acest joc si implicit returul de pe locul al patrulea. Are insa un meci mai putin disputat si acelasi numar de puncte ca si alte trei formatii astfel ca in cazul in care nu va pierde acest duel va incheia runda pe loc direct promovabil. Nu mergem insa pe mana ei pentru ca si Perugia are motive sa forteze deoarece o victorie o duce pana pe locurile de play-off pentru promovare. In schimb ne asteptam sa vedem un meci intens, incheiat cu goluri in ambele porti. In acest mod s-au terminat nici din ultimele opt partide jucate de Bologna in campionat, dar si sapte din precedentele zece ale Perugiei. Duelul tur a avut un deznodamant similar, Perugia castigand cu 2:1.

Trecem in prima liga din Grecia, acolo unde Ergotelis si Kalloni vor incheia etapa. Gazdele sunt pe locul 17, la sapte lungimi de primul loc neretrogradabil, in timp ce Kalloni se afla pe zece, la opt puncte de Top 5 si tot la cinci de locurile retrogradabile. Credem ca vom vedea un duel cu minim doua goluri si argumente avem suficiente. Ergotelis a incheiat astfel patru din ultimele cinci jocuri din campionat, exceptie facand duelul castigat cu Ergotelis dupa un gol marcat inca din minutul 9. Kalloni are si ea patru astfel de partide in precedentele cinci runde, iar in deplasare a terminat in acest mod cinci din ultimele sase partide. In 2014 ambele dueluri directe au avut minim doua goluri, Ergotelis castigand duelul de acasa cu 3:0.

Daca in primele doua ponturi pariuri de pe bilet am jucat pe goluri multe biletul il incheiem cu un joc in care nu credem ca limita de doua goluri va fi depasita. Pentru Everton si West Bromwich este foarte important orice punct deoarece locurile retrogradabile sunt foarte aproape. Ambele au jucat economicos in primele doua runde din 2015. Everton a incheiat ambele jocuri cu cate doua doua goluri, iar acasa are de asemenea doua partide succesive, in campionat, incheiate in under 2.5. West Bromwich este neinvinsa in Premier League in 2015, desi in ambele jocuri a marcat cate un gol. Are doua deplasari succesive incheiate cu sub 2.5 goluri si credem ca va continua aceasta serie in fata unui adversar cu care de la inceputul anului 2011 ne-a oferit opt meciuri cu sub 2.5 goluri dintr-un total de noua disputate.

Cum ar fi sa vezi meciul Chelsea – Manchester City direct de pe Stamford Bridge? Detalii aici…

Biletul zilei pariuri sportive 19 ianuarie 2015
Bologna – Perugia > amandoua echipele sa marcheze > 1.909
Ergotelis – Kalloni > peste 1.5 goluri > 1.45
Everton – West Bromwich > sub 2.5 goluri > 1.727
Cota finala: 4.78

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here