Biletul zilei pariuri sportive 23.01.2015

530

Vezi aici biletul zilei de vineri, 23 ianuarie 2015 – Ieri am prins din nou biletul zilei si putem spune ca traversam o perioada destul de fasta. Pentru astazi ne concentram din nou pe biletu zilei doar pe fotbal.

In FA Cup Manchester United merge pe terenul lui Cambridge, o echipa din liga a patra. Cum sansele la titlu sunt nule, iar din Cupa Ligii a fost eliminata trupei lui Van Gaal ii ramane in acest sezon ca alternativa de castigare a unui trofeu doar FA Cup. In urma cu 19 zile “dracii” castigau cu 2:0 pe terenul unei echipe din esalonul al treilea. La fel ca atunci si astazi credem ca Rooney si compania vor obtine o victorie facila, la zero. Cambridge are moralul bun dupa ultimele victorii, dar acum da peste un adversar de cu totul alt nivel. In plus sa mai spunem ca acasa din 15 meciuri jucate in acest sezon Cambridge a terminat trei fara gol marcat.

Continuam biletul cu un pont din liga secunda olandeza acolo unde se vor intalni doua din primele patru echipe din punctul de vedere al mediei de goluri per joc. Helmond are o medie de 3.6 goluri per joc si 16 dueluri incheiate cu peste 2.5 goluri, iar Emmen este formatia cu cea mai mare medie de goluri per joc, 4.4. In plus formatia oaspete are si cel mai mare numar de meciuri incheiate cu peste 2.5 goluri (19 din 20). Helmond acasa a marcat minim doua goluri in fiecare din ultimele cinci meciuri oficiale si a primit cel putin doua goluri in sase din ultimele sapte dueluri de pe propria arena. Emmen inca n-a terminat vreo deplasare cu mai putin de trei goluri. In ultimele patru intalniri directe, de la inceputul anului 2013, de fiecare data ambele echipe au inscris de cel putin doua ori. Toate motivele asadar sa credem ca acest joc se va incheia cu minim trei reusite.

Alt meci cu goluri multe ne asteptam sa vedem in debutul primei ligi din Olanda, la Enchede Twente urmand sa primeasca vizita lui Heracles. In prima etapa din 2015 ambele formatii au luat cate trei goluri, apararile lor fiind asadar cu un moral nu foarte bun. Datorita in mod special jocului defensiv Heracles este formatia cu cel mai mare numar de meciuri incheiate in over 2.5 goluri, 15 din 18. In plus de la inceputul anului 2012 cele doua formatii s-au intalnit de sase ori si doar un duel a avut parte de mai putin de trei goluri, un rezultat de 1:1 stabilit inca din minutul 27. In partida tur Twente s-a impus cu 4:1, pronosticul recomandat de noi acum iesind inca din minutul 43.

Biletul zilei pariuri sportive 23 ianuarie 2015
Cambridge – Manchester United > Cambridge sub 0.5 goluri > 1.80
Helmond – Emmen > peste 2.5 goluri > 1.40
Twente – Heracles > peste 2.5 goluri > 1.40
Cota finala: 3.53

Cei care doresc o cota ceva mai mare, de 8.31, pot ridica limita la 3.5 la cele doua overe propuse.

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here