Biletul zilei pariuri sportive preliminarii EURO 2016 29.03.2015

411

Vezi aici biletul zilei pariuri sportive pentru jocurile din calificarile EURO 2016 de duminica, 29 martie 2015  – Astazi se va incheia etapa a cincea din preliminariile pentru Campionatul European din Franta si putem spune ca am ajuns la finalul primei jumatati a acestor calificari. Am selectat cate un pont din fiecare grupa din care sunt programate dispute in aceasta seara.

In confruntarea dintre Irlanda si Polonia ne asteptam sa avem echilibru, macar pana la pauza. Motivele le aflati citind articolul Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa D (etapa 5). Tot acolo puteti citi alte doua ponturi la meciurile ce vor avea loc astazi in grupa D.

La Budapesta are loc un meci important din grupa Romaniei. Ambele formatii au mare nevoie de victorie pentru a nu risca sa piarda contactul cu primele doua locuri. Acesta este unul din motivele pentru care credem ca vom vedea minim doua goluri in disputa dintre Ungaria si Grecia. Alte motive, dar si pontul nostru pentru jocul “tricolorilor” le aflati citind articolul Ponturi fotbal preliminarii EURO 2016 – Grupa F (etapa 5).

Portugalia si Serbia se vor intalni intr-un joc interesant, in care lusitanii n-au voie sa mai faca pasi gresiti, dupa ce au pierdut deja o partida acasa in aceasta campanie. Ronaldo si compania au evoluat pragmatic in aceste calificari si dupa acelasi tipar credem ca va decurge si partida cu Serbia. In articolul Pronosticuri pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 5) aflati mai multe argumente pentru pronostic, dar si recomandarea noastra pentru celalalt joc din grupa I.

Biletul zilei pariuri sportive preliminarii EURO 2016 29 martie 2015
Irlanda – Polonia > x pauza > 1.95
Ungaria – Grecia > peste 1.5 goluri > 1.50
Portugalia – Serbia > sub 2.5 goluri > 1.60
Cota finala: 4.68

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here