Biletul zilei tenis 02.09.2015

337

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei pariuri de miercuri 02.09.2015 – Astăzi vă propun numai ponturi tenis pe biletul zilei. Primul este de pe tabloul masculin, iar următoarele două de pe cel al fetelor.

Duel ucrainian în turul 2 de la US Open, Sergiy Stakhovsky urmând să-l înfrunte pe Illya Marchenko într-o partidă programată să înceapă nu mai devreme de ora 22:30. Jucătorul mai valoros este Sergiy (locul 60 ATP), dar Marchenko a venit din calificări şi nu vrea să se opreasă aici. Ambii jucători au destul de multe meciuri jucate pe hardul de pe continentul american în ultimele saptamani. Marchenko a jucat zece partide de la începutul lunii iulie. Avea cinci victorii în ele până să beneficieze ieri de retragerea lui Monfils la scorul de 1:1 la seturi. Stakhovsy n-a reuşit cine ştie ce rezultate, trecând de turul 1 la Montreal, după care a cedat încă din prima rundă atât la Cincinnati, cât şi la Winstem-Salem. L-a învins pe Millman în primul tur de la Wimbledon şi încearcă să ducă astăzi la 5:1 raportul întâlniriilor directe. Cei doi s-au mai întâlnit la un Grand Slam pe hard – Australian Open – în 2012 şi atunci am avut parte de set decisiv. La fel ca şi atunci şi astăzi Sergiy este favorit, dar modul în care s-a mişcat el pe hard în ultima vreme, coroborat cu evoluţiile lui Marchenko mă fac să cred că locul 60 ATP nu va obţine un succes facil şi va avea nevoie de minim patru seturi pentru a avansa în runda a treia. Mă aştept la un duel de anduranţă, încheiat în mai mult de 39 de game-uri.

Semifinalistă la Cincinnati şi Stanford, Elina Svitolina (locul 17 WTA la 17 ani) o va întâlni astăzi pe Kaia Kanepi, a 89-a jucătoare a lumii. Jucătoarea din Ucraina este favorită şi cred că va concretiza acest statut. Ea are un sezon de hard excelent, disputând din 20 iulie nu mai puţin de 13 partide pe această suprafaţăm din care a pierdut cinci. Va avea în faţă o adversară cu 13 ani mai în vârstă, care în perioada în care Svitolina a disputat 13 partide ea a jucat doar trei. Kanepi a făcut un meci perfect în primul tur, cedându-i lui Friedsam doar două game-uri. Totuşi, acum va întâlni o adversară de alt nivel şi nu cred că poate ţine aproape. Mă aştept la un succes al Svitolinei la o diferenţă de minim cinci game-uri.

Al treilea pronostic de pe biletul zilei este unul oarecum mai atipic. Am ales să mizez pe faptul că Serena William nu va sta în teren mai mult de 67 de minute în duelul cu Kiki Bertens. Liderul mondial va înfrunta o tenismenă de pe poziţia 110-a şi nu cred că va întâmpina nici cea mai mică problemă. Serena a profitat în primul tur de abandonul lui Diatchenko, dar la momentul retragerii scorul era 6:0 2:0 pentru americancă. Spre deosebire de adversara ei de astăzi, Bertens vine după patru meciuri disputate în ultima săptămână, iar ieri a fost nevoită să revină de la 0:1 în disputa cu Lucic-Baroni. A pierdut primul act destul de rapid, 32 de minute, şi nu cred că astăzi va dura mai mult fiecare din cele două seturi care vor avea loc, fiindu-mi greu să cred că Serena poate pierde set în faţa unei astfel de jucătoare.

Biletu zilei tenis 02.09.2015

biletul zilei tenis

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here