Biletul zilei tenis 24 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 24 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri din turneele din aceasta saptamana, atat in circuitul masculin. Acesta are o cota totala de 3.26 si poate fi plasat pana la 21:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 24 iulie 2021

Ponturi pariuri Albert Ramos – Carlos Alcaraz (24.07. ora 21:00)

2 iberici din generatii diferite se vor intalni in semifinala de la Umag, ambii fiind extrem de redutabili pe aceasta suprafata.

Carlos Garifa porneste cu prima sansa, fiind intr-o forma tot mai buna si noua speranta a Spaniei de a avea un nou lider ATP dupa retragerea lui Nadal.

Chiar daca a pierdut 2 seturi in cele 3 meciuri, tenisul lui Carlos Alcaraz arata excelent si ma astept sa confirme statutul de favorit in aceasta partida printr-o victorie solida, calificandu-se in finala de la Umag.

Pont: Carlos Alcaraz @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Cameron Norrie – Brandon Nakashima (25.07. ora 05:00)

Cameron Norrie traverseaza cel mai bun sezon din cariera, reusind sa se califice intr-o noua finala ATP, fara sa cedeze niciun set in cele 3 partide disputate.

Brandon Nakashima este la cel mai bun rezultat din cariera, invingand jucatori redutabili precum John Isner sau Sam Querrey, insa britanicul Norrie este un alt tip de jucator, mult mai solid in schimburile de mingi decat ceilalti doi americani.

Cu o incredere foarte mare in jocul sau, ma astept ca britanicul Norrie sa isi treaca in palmares primul titlu ATP din cariera, dupa cele 3 finale pierdute in acest sezon, impunandu-se in minimum de seturi.

Pont: Cameron Norrie 2-0 @ 2.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here