Cota 10+ la pariuri propusa de CR7 – 19.03.2020

0

Biletul zilei cota 10

Salutare pariori! Pentru ziua de joi avem 3 meciuri oarecum interesante in oferta caselor de pariuri si de la fiecare dintre ele am pregatit cate un pont. Iata o scurta argumentare pentru alegerile facute:

  • BATE Borisov este favorita certa, insa Energetic are 8 goluri marcate in ultimele 3 meciuri de pregatire. Pronostic: Ambele inscriu.
  • Soligorsk si Zhodino sunt echipe de nivel apropiat. Tinand cont si de faptul ca este prima etapa in Belarus ma astept la o prima repriza fara goluri.
  • Ypiranga este mare favorita pe “hartie”, insa in realitate nu este o mare diferenta fata de Santana. Oaspetii au doar doua victorii externe in ultimele 10 deplasari si vin dupa o victorie la Macapa in urma cu 5 zile. Doua succese externe consecutive ar fi cam mult.

Am facut acest bilet la casa de pariuri online numarul 1 in Romania: Betano (inregistreaza-te aici si ai bonus 500 RON). La aceasta agentie de pariuri ai disponibila functia cashout, cu ajutorul careia poti inchide pariul chiar daca nu sunt finalizate toate evenimentele de pe el. 

Biletul zilei cota 10+ pentru 19 martie 2020

Cota 10+ la pariuri propusa de CR7 - 19.03.2020

 

Inregistreaza-te AICI la Betano si joaca biletul – ai bonus 500 RON!

Cota 10

Forma Cota 10: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Cota 10
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here