Cota 10+ la pariuri propusa de CR7 – 29.03.2020

0

Biletul zilei cota 10

Salutare pariori! Biletul pe care vi-l propun pentru astazi este ultimul pe luna martie. Luni si marti oferta este foarte subtire si practic nu avem meciuri pentru a face o cota 10+. Iata meciurile pe care voi miza, precum si o scurta argumentare a pontului propus:

  • Myresjo Vetlanda vs Vimmerby si IF Sylvia vs Assiriska Turabdin sun meciuri intre echipe din ligile de amatori ale Suediei, acolo unde se marcheaza pe banda rulanta.
  • Isloch Minsk este favorita in duelul cu nou promovata Smolevichi, insa aceasta a marcat si a remizat pe terenul campioanei Brest, deci este capabila sa inscrie si de aceasta data.
  • Neman Grodno si FK Vitebsk sunt echipe de nivel apropiat, de aceea mizez pe un joc echilibrat si tensionat, luand in calcul numarul mare de cartonase din meciurile celor doua in prima etapa.

Am facut acest bilet la casa de pariuri online numarul 1 in Romania: Betano (inregistreaza-te aici si ai bonus 500 RON). La aceasta agentie de pariuri ai disponibila functia cashout, cu ajutorul careia poti inchide pariul chiar daca nu sunt finalizate toate evenimentele de pe el. 

Biletul zilei cota 10+ pentru 29 martie 2020

Biletul zilei cota 10+

Inregistreaza-te AICI la Betano si joaca biletul – ai bonus 500 RON!

Cota 10

Forma Cota 10: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Cota 10
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here