Cota 10+ la pariuri propusa de Red – 04.07.2020

0

Din nou am fost foarte aproape de o cota de peste 10 castigatoare, insa Valur a incasat a fost invinsa categoric pe teren propriu de Akranes, iar in confruntarea dintre Steyr si Ried s-a marcat un singur gol, iar noi aveam nevoie de cel putin 3. In rest celelalte meciuri au iesit fara emotii. Pentru astazi va propun un bilet format din 6 partide, cota totala fiind de 10.60. 

Am ales 3 echipe gazda care sunt obligate sa se impuna si cred ca o vor face destul de lejer fiindca au adversari foarte modesti, de aceea am combinat pariul pe solist cu un interval de goluri. O partida din liga a 3-a din Germania intalnindu-se ultimele 2 formatii din clasament care vor juca fara presiune, tot din Germania am ales sa mizez si pe finala cupei, pentru ca pariul cel mai sigur sa vina din Islanda acolo unde am nevoie de 2 goluri dar nu mai mult de 5.

Acest bilet este facut la casa de pariuri online numarul 1 in Romania: Superbet (inregistreaza-te aici si ai bonus 500 RON). La aceasta agentie de pariuri ai disponibila functia cashout, insa nu in cazul tuturor combinatiilor de pariuri, cu ajutorul careia poti inchide pariul chiar daca nu sunt finalizate toate evenimentele de pe el. 

Biletul zilei cota 10+ pentru 04 iulie 2020

Cota 10+ La Pariuri 04.07.2020

Inregistreaza-te AICI la Superbet si joaca biletul – ai bonus 500 RON!

Cota 10

Forma Cota 10: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Cota 10
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here