Cota 2 la pariuri 01.12.2020

Scris de Gabi Donadoni01/12/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.56



Prieteni incepe o luna decembrie in care cred ca vom calatori pe tot mapamondul in cautarea celor mai bune solutii pentru a castiga unitati si implicit sa reusim sa obtinem ceva banuti pentru finalul de an, un 2020 trist si trait cu multa teama, inclusiv in prezent, datorita acestui virus nenorocit care a lovit tot globul. Si uite asa astazi poposim in Emiratele Arabe Unite, la o partida in care gazdele ar putea beneficia de absentele formatiei vizitatoare si sa urce in clasament pe locul 3. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Al Wahda – Al Dhafra (16:00)

Cei de la Al Wahda au sansa sa egaleze azi Al Nasr in clasament si sa se apropie de podiumul campionatului, confirmind astfel forma buna in care se gasesc, ei pierzind runda trecuta 0-1 la Al Ain, dupa o serie de patru etape fara infringere, trei victorii si o remiza.

De altfel, gazdele sunt cea mai buna formatie intr-un clasament al jocurilor sustinute pe propriul teren, unde dupa 4 jocuri sunt fara infringere, trei victorii si o remiza, golaveraj 13-3, o medie de peste 3 goluri de fiecare partida.

O mare contributie o au slovenul Matavz Tim, care a marcat de cinci ori, golgeterul echipei, si autohtonul Matar Ismail, 3 goluri, cei doi reusind jumatate din golurile realizate dupa 7 etape, 16 reusite, de cei de la Al Wahda.

Chiar daca peste 4 zile gazdele vor juca tot aici, pe stadionul Al-Nahyan, cu Al Nasr in Cupa Presedintelui, si probabil azi vor menaja cativa fotbalisti, voi merge tot pe un succes al gazdelor.

Oaspetii au astazi cateva absente importante, fundasul Musallam Fayez, titular in toate jocurile pina acum, si mijlocasii Suhail Al Mansoori, 6 prezente din 7, Amran Al Jassasi, 5 jocuri, si Sultan Al Ghaferi, tot 5 prezente, toti accidentati.

Gazdele sunt o formatie care incep jocurile in forta si cauta sa transeze meciurile in favoarea lor pina la pauza, in special cu formatiile considerate mai slabe ca ei. Astfel in cele 4 meciuri de acasa de pina acum s-au inscris minim doua goluri in prima repriza, mai putin in egalul 1-1 cu Al Shabab.

Ultimele zece confruntari intre cele doua au insemnat un usor avantaj pentru Wahda, 4-3 raporul jocurilor castigate, alte 3 fiind remize, iar in 7 din 10 sau marcat minim trei goluri.

Pont: 1@I2+, cota 2,56 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: