Biletul zilei cota 2 – 03 octombrie 2021

0

Cota 2 – 03 octombrie 2021 – duminica avem un mare derby la Craiova, care imparte orasul in doua. Vorbim despre cel mai asteptat meci din fotbalul romanesc la aceasta ora, pe care eu l-am analizat cum se cuvine pe site. Se joaca de la ora 21.00 si am pregatit un combo special pentru biletul zilei cota 2+. Cred ca voi face profit frumos si am incredere mare in selectia de mai jos.

Ponturi pariuri Cota 2 – 03 octombrie 2021

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – Universitatea Craiova (21:00)

Acest derby are in opinia mea o favorita clara si mizez fara discutie pe echipa oaspete. Trupa lui Reghecampf este superioara in toate compartimentele, iar experienta jucatorilor sai se va vedea din plin intr-o partida cu atat de mare presiune. Pariul in sansa dubla 2X cred ca merge la sigur.

De asemenea, U Craiova 1948 este intr-o forma slaba, fara victorie de mult timp si cu probleme in ofensiva. Gazdele au o medie de sub o reusita pe meci in Liga 1, pe care ma astept sa o respecte si duminica, contra unui adversar cu fundasi excelenti. Chiar nu vad cum ar putea ajunge echipa familiei Mititelu la doua goluri pe tabela cu atacanti de nivelul lui Claudiu Balan de exemplu.

Inchei pariul combo cu selectia „Universitatea Craiova peste 3.5 cornere”. Oaspetii vor ataca din start, vor avea mingea si vor controla mijlocul terenului. Obtin de obicei destule cornere si acum nu vad de ce ar fi altfel, contra unui adversar care nu poate mai mult decat sa stea pe 2 linii in fata careului propriu.

Pont: 2X / U Craiova 1948 sub 1.5 goluri / U Craiova peste 3.5 cornere, cota 2.00 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 8 din 19
Unitati: -227

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here