Biletul zilei cota 2 – 04 octombrie 2021

0

Cota 2 – 04 octombrie 2021 – oferta de luni este extrem de slaba, asa ca eu voi forta iarasi un combo foarte interesant. Joc in Liga 1, la disputa dintre Clinceni si FC Botosani. Iti spun din start ca nu sunt de acord cu cotele oferite la casele de pariuri si asta se vede si prin selectiile pe care le-am ales.

Ponturi pariuri Cota 2 – 04 octombrie 2021

Ponturi pariuri Clinceni – FC Botosani (20:30)

Chiar daca Academica porneste cu a doua sansa, eu sunt de parere ca nu are ce pierde si va forta intr-un meci pe teren propriu. Este ultima in Liga 1, are nevoie de puncte ca de aer, asa ca o vad in ofensiva. Are un nou antrenor, a marcat de doua ori runda trecuta cu FCSB si sunt sigur ca va reusi sa inscrie.

Din moment ce Clinceniul trebuie sa abordeze partida ofensiv, eu cred ca va obtine si cel putin 3 lovituri de colt. Meciul se va deschide, mai ales ca si moldovenii joaca pe atac indiferent de adversar. Cornerele pot curge la ambele porti.

Inchei combo-ul cu un pariu pe goluri. Imi pare greu de crezut ca FC Botosani sa marcheze de 3 ori. Se intampla foarte rar sa inscrie de atatea ori in deplasare, iar in acest sezon nu a ajuns niciodata la 3 reusite.

Pont: Clinceni peste 0.5 goluri / Botosani sub 2.5 goluri / Clinceni peste 2.5 cornere, cota 2.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 24
Unitati: -242

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here