Cota 2 la pariuri 05.06.2020

0

Iti spun de la inceput ca oferta de vineri nu este chiar favorabila si tocmai de aceea nu ma avant, jucand un bilet cuminte, format din trei evenimente. Pariez de aceasta data in Slovenia si Portugalia.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul de cota 2.23 pe care il recomand.

Cota 2 la pariuri

1. Pronostic Aluminij – Mura (20:00)

Sa stii ca aceasta disputa mi se pare una destul de spectaculoasa, asa ca eu voi juca fara discutie un 2+ si cota este buna. Avem fata in fata doua echipe de goluri, care in general marcheaza si incaseaza.

Aceste doua echipe tintesc cupele europene, au mare nevoie de toate punctele, asa ca ar trebui sa vedem doua abordari ofensive si golul nu va intarzia. Aluminji trece de doua reusite in medie pe meci acasa, in timp ce Mura nu sta nici ea rau pe faza de atac.

Pont: Peste 1.5 goluri @ 1.33; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Santa Clara – Braga (21:00)

Eu consider ca Braga va avea un meci destul de dificil aici si ma axez pe cornere. Din acest punct de vedere cred ca handicapul este lasat mult prea jos.

Braga este fara discutie una dintre echipele care obtin cu lejeritate astfel de faze. Este favorita, va ataca si in dreptul sau se vor strange in mod cert multe cornere. Astept insa o evolutie curajoasa si de la Santa Clara, echipa care pe teren propriu poate avea si ea destule lovituri de colt. Cele mai recente trei dispuite directe au trecut toate peste limita propusa.

Pont: Peste 7.5 cornere @ 1.20; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Pronostic Celje – Rudar (22:00)

Favorita este clara aici si eu nu concep o surpriza. Sunt sigur ca echipa gazda va face spectacol si va ajunge prima la doua goluri.

Celje este a doua in clasament si lupta la campionat. Totul o recomanda intr-un joc acasa, mai ales ca ea are cel mai prolific atac din competitie. Rudar este ultima clasata si are cea mai slaba aparare, care trece de doua goluri incasate in medie pe meci.

Pont: Prima echipa care marcheaza 2 goluri : Celje @ 1.40; da click aici si adauga-l pe bilet

4. Biletul Zilei Cota 2 pentru 05.06.2020 – propus de Bmg

Cota 2 La Pariuri 05.06.2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 5 din 10

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+456.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here