Cota 2 la pariuri 05.07.2020

0

Suntem pe plus in iulie la acest proiect, iar eu sunt de parere ca duminica ne putem creste profitul cu un bilet de cota fix 2.00. Pariez pe doua mari favorite din Italia si Anglia, iar increderea este mare.

Joc la siguranta si nu ar trebui sa avem emotii. Vezi in continuare biletul recomandat si analizele facute. Sa fie verde.

cota 2

1. Pronostic Inter – Bologna (18:15)

Inter este echipa mai buna din toate punctele de vedere si asta este clar pentru mine. Se vede si in clasament acest aspect. Gazdele nu au renuntat inca la titlu si cauta toate cele trei puncte. Joaca acasa si totul le recomanda. Inter este neinvinsa dupa pandemie, cu trei victorii din cele patru jocuri.

Bologna nu este chiar genul de echipa care poate castiga la Milano. O gasim in a doua parte a clasamentului si in ultima perioada se intalneste rar cu victoriile. Forma de moment nu o recomanda.

Astept si minim doua goluri in meci, pentru ca ambele formatii stau bine pe atac. Statistica ne arata ca toate partidele jucate de Inter in Serie A dupa pandemie au fost 3+. Cele ale Bolognei au fost si ele 2+.

Pont: 1X & Peste 1.5 goluri @ 1.37; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Liverpool – Aston Villa (18:30)

Liverpool va trimite duminica pe teren cel mai bun prim 11. Cauta sa bata recordul de 100 puncte in Premier League si va juca tare. Are victorii pe linie acasa pana acum in liga. Este campioana si nu se poate impiedica de un adversar din zona retrogradarii.

Aston Villa joaca slab in ultima perioada, dupa pandemie este fara victorie, plus ca presiunea clasamentului o apasa enorm. Sunt sigur ca va claca.

Astept si minim doua goluri marcate de cormorani. Ultimele lor sase meciuri de acasa in campionat s-au incadrat in pariul propus.

Pont: 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.46; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 05.07.2020 – propus de Bmg

Biletul zilei Cota 2 La Pariuri 05 iulie 2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 2 din 4
Unitati: +83

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here