Cota 2 la pariuri 07.09.2020

Scris de Gabi Donadoni06/09/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.23

Pentru azi am zis sa evit partidele internationale desi cateva meciuri pareau interesante si am mers pe o cota 2 formata din doua confruntari din liga secunda a Romaniei si a Suediei. La nordici se joaca partida retur, cea din tur fiind acum noua zile, 2-0 pentru Halmstad in deplasare, iar la noi sub Feleac un derbi studentesc. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic U Cluj – ACS Poli Timisoara (18:30)

Un derbi studentesc de mare traditie se joaca azi pe stadionul Cluj Arena, fara spectatori, in etapa 2 din liga secunda, „sepcile rosii” intalnind Poli Timisoara.

Aparent o confruntare dezechilibrata intre o echipa a Clujului intarita cu nume grele, de pe prima scena a fotbalului romanesc, precum Tamas, Luchin si Filip, plus cativa fotbalisti straini, veniti sa puna umarul alaturi de mai vechii Goga, Mutiu si Muresan, la o promovare mult asteptata la finele acestei editii de campionat.

Antrenorul oaspetilor, Octavian Benga, desi este constient de valorea superioara a clujenilor, cel putin pe hartie, a tinut sa precizeze ca se asteapta la un joc bun din partea elevilor sai, care au reusit o remiza, 0-0, in prima runda cu Mioveni.

Benga a tinut sa precizeze ca se asteapta la un joc mult tacticizat si in care elevii sai sa razbune ratarile din prima runda si sa reuseasca sa marcheze cel putin un gol.

Interesanta atitudinea lui Gabi Tamas, care la jocul de la Bacau s-a accidentat si a fost dus de la stadion direct la spital. Fundasul central a fost confirmat, in urma verificarii, cu o ruptura de menisc si urmeaza sa se opereze maine. Acesta a tinut sa precizeze ca daca nu o sa-l doara doreste sa joace azi, el facind tratament si sala, pentru a putea creste masa musculara si a avea sanse sa intre azi pe teren.

Pont: 1x @ sub 3,5 goluri @ 1.57; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Halmstad – Degerfors (20:00)

In prima runda din returul Superettan se reintalnesc primele doua clasate, principalele favorite la promovarea directa din liga secunda, ambele cu cite 31 de puncte, doar golaverajul fiind in favoarea oaspetilor.

Acum noua zile cele doua s-au confruntat pe terenul celor de la Degerfors, acolo unde Halmstad a castigat cu 2-0. Cele doua formatii sunt neinvinse in partidele din deplasare, fiecare avind cite 7 jocuri.

Pentru portarul gazdelor, Malkolm Nilsson, jocul de azi este un stimulent in plus de a incerca sa-si imbunatateasca recordul, fara gol primit de 202 minute, golul reusit de Sejdiu Patriot in min 68, Dalkurd – Halmstad 1-1, acum trei etape in urma, fiind ultimul incasat.

Ultimele zece confruntari pe arena Örjans Vall din Halmstad au insemnat 7 succese ale gazdelor, o remiza si doua infringeri, iar in sase din jocuri s-au marcat peste 2,5 goluri.

Pont: 1x @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 07.09.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 07.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: