Biletul zilei cota 2 – 08 August 2023

Scris de Zamfi08/08/2023
Cota 2
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Canberra Croatia – Tigers
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

Marti, 08 August mizam pe un singur eveniment de fotbal, respectiv partida dintre Canberra Croatia si Tigers FC, duel din etapa a 17-a a diviziei NPL ACT in Australia, in care ma astept sa se marcheze multe goluri, asa cum s-a intamplat in majoritatea intalinirilor directe dintre cele doua formatii. Partida recomandata va incepe la ora 11:30; asadar avem sanse bune de reusita inca de la prima ora a zilei. Vezi mai jos pronosticul pe care l-am ales pentru cota 2 de astazi.

Ponturi Pariuri Canberra Croatia - Tigers FC

  • Gazdele vin dupa o infrangere in Cupa Australiei; 1:3 in deplasarea de la Mount Druitt Rangers, formatie ce evolueaza in divizia NPL NSW si din punct de vedere al rezultatelor este sub cei de la Canberra.
  • In campionat, Canberra Croatia se afla pe locul 6, intr-un clasament de doar 8 echipe, insa trebuie sa remarcam ca este una dintre cele mai ofensive formatii cu 40 de goluri marcate in 16 jocuri.
  • In compartimentul defensiv sta destul de rau, primind pana acum 27 de goluri. In etapa trecuta a castigat cu 4-1 in deplasare la Tuggeranong United. 
  • De partea cealalta, cei de la Tigers ocupa pozitia a doua la 7 puncte fata de prima clasata. Are cea mai buna linie ofensiva cu 47 de reusite in cele 16 etape de pana acum.
  • In ultima etapa a castigat 2-1 acasa cu West Canberra Wanderes, toate golurile fiind marcate in prima repriza. De altfel in majoritatea partidelor jucate de Tigers se marcheaza mult inca din prima parte a meciului.
  • In ultimul duel direct intre cele doua formatii s-au inscris 8 goluri, partida terminandu-se 4-4. In antepenultimul s-au inscris 5 goluri, cu victorie pentru Tigers. Cea mai categorica victorie a celor de la Canberra a fost un 7-0 pe teren propriu, in editia trecuta a acestei divizii.

Cota pronostic: 2.02 >> Click AICI pentru a paria!

Cota 2
Simplu Sistem
Evenimente: 1 Cota
Canberra Croatia - Tigers
Vezi pontul in video-ul de mai sus!
2.02
Cotă totală: 2.02
Miza: 50 100 200 RON
100

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
7 Câștigate
6 Pierdute
54% Rata de castig
204 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 19
PROCENTAJ
84%
UNITĂȚI
+1147
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: