Cota 2 la pariuri 08.12.2020

0

Astazi „ne deplasam” la Leuven unde vom merge pe formatia gazda care intalneste Mouscron intr-un moment potrivit, un succes ar insemna sa ajunga pe pozitia 5, cu doua runde inainte de finalul turului de campionat. In plus ma astept ca gazdele sa forteze victoria inca din prima repriza avind inca pe retina ultima infringere suferita acum 2 ani la Mouscron, 0-5, si vor incerca sa se razbune. Ca sa fiu sincer risc si ma „calicesc” putin, in conditiile in care [email protected]+, cota 2,88, sau [email protected]+, cota 2,49, ar fi fost mai usoare, pentru cei care vor mai safe G2+ ar parea varianta ideala la 1,79. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Leuven – Mouscron (18:00)

Cum spuneam a venit „ora razbunarii” pentru formatia gazda care inca nu a uitat ultima partida, 0-5 de acum doi ani de la Mouscron, iar forma lor de moment si actualele conditii le dau mari sanse celor de la Leuven sa-si indeplineasca obiectivul.

Gazdele au pierdut acasa in fata celor de la Charleroi , 1-3, la inceputul campionatului, in etapa 3, ulterior a urmat pe teren propriu o serie invincibila de sase confruntari in care au obtinut 4 victorii si doua remize, golaveraj 10-6, o medie de 1,5 goluri marcate, dar si cite un gol primit.

Oaspetii sunt exact „pe invers”, in sapte deplasari au reusit un singur succes recent, sfarsitul lui noiembrie, 2-1 la Cercle Brugge, pe linga cele doua remize si patru infringeri suferite.

Cite o absenta importanta de fiecare parte azi, la gazde mijlocasul Mathieu Maertens, care a fost suspendat, iar la Mouscron mijlocasul Darly Nlandu care este in izolare find depistat recent pozitiv.

De asemenea, un joc in care „vedetele” gazdelor, francezul Thomas Henry, opt reusite, ghanezul Kamal Sowah, 6 goluri, si francezul Xavier Mercier, 4 goluri, vor incerca sa-si imbunatateasca performantele personale.

Pont: [email protected]+, cota 3,03 >> CLICK AICI pentru a paria

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 18
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here