Cota 2 la pariuri 09.12.2020

0

Astazi m-am decis sa formez cota 2 dintr-o dubla din campionatul Norvegiei, penultima runda si unde mai sunt de lamurit doar 2-3 necunoscute. Campioana se stie cu mult inainte, cei de la Bodo avind un sezon de vis si desi sunt deja campioni joaca de parca fiecare meci in parte ar fi o finala, adevarati profesionisti. Al doilea meci ales, o confruntare in care ambele formatii inca spera sa prinda ultima treapta care ar duce in Europa, desi Rosenborg este o echipa de traditie, si o nuca tare greu de clintit. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Haugesund – Bodo (19:00)

Un meci intre doua echipe fara griji, gazdele pe pozitia 8 fara emotii nici la retrogradare, nici la pozitiile europene, oaspetii deja campioni si dupa un sezon in care au dominat de o maniera categorica si au doborit record dupa record.

Singura grija a gazdelor ar fi poate cea de a mai repara din imaginea acelui 1-6 incasat in tur la Bodo, in iunie. Desi cu sacii in caruta oaspetii nu au micsorat turatia si au inscris in ultimele cinci runde, cind deja soarta titlului era decisa, 20 de goluri, o medie de 4 reusite de partida.

O singura infringere si 96 de goluri reusite de oaspeti sunt doua din bornele pe care cei de la Bodo nu le neglijeaza cu siguranta. In mod cert isi doresc sa nu piarda ultimele doua jocuri, cel de azi si in ultima runda cu Viking acasa, iar in ceea ce priveste golurile inclin sa cred ca minim atingerea sutei ar fi obiectivul ultimelor doua partide.

Marsul triumfal din campionat se reflecta si in clasarea in primele sase pozitii din clasamentul marcatorilor a patru fotbalisti de la Bodo. Astfel atacantul danez de 26 ani, Kasper Junker, venit in ianuarie de la Horsens, se gaseste la un singur gol distanta de primul clasat, atacantul norvegian Amahl Pellegrino, 23 de reusite. de la Kristiansund.

Junker impreuna cu colegii lui din ofensiva, danezul Philip Zinkernagel, 18 goluri, si norvegienii Ulrik Saltnes,12 goluri, si Jens Peter Hauge, 14 reusite, ultimul ajuns din octombrie la AC Milan, au marcat mai mult de jumatate din goluri, respectiv 67 din cele 96.

Pont: GG4+, cota 2,30 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Kristiansund – Odd (19:00)

O partida la Kristiansund in care gazdele tintesc doar victoria pentru a mai spera la o pozitie europeana in actuala editie de campionat. Insa si oaspetii au sanse mari in conditiile in care au cu trei meciuri mai putine disputate.

Ma astept la un meci in care ambele formatii vor cauta sa-si apropie victoria si cel putin un gol din partea gazdelor nu avem cum sa nu „vedem”, sper doar sa fie maxim trei.

O motivatie in plus la gazde o are atacantul Amahl Pellegrino, care conduce clasamentul marcatorilor, cu 23 de goluri, si se gaseste intr-o lupta la distanta cu principalul sau urmaritor, danezul Kasper Junker de la Bodo, 22 de reusite.

Pont: G1-3, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 18
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here