Cota 2 la pariuri 10.12.2020

0

Continuam cu cota 2 de azi tot din Norvegia cu utimele jocuri care se desfasoara azi. Dupa victoria obtinuta in extremis ieri de cei de la Kristiansund echipa din Trondheim trebuie sa castige azi pentru a se mentine in lupta pentru pozitiile europene, mai ales ca au meci cu Molde in etapa urmatoare. La rindul lor cei de la Valerenga cred ca s-ar multumi si cu un egal smuls la Viking, un teren unde se castiga greu si in conditiile in care gazdele mai ar avea sanse putine la primele patru pozitii. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Rosenborg – Mjondalen (19:00)

Formatia gazda spera sa iasa cu jocul de azi din criza si sa castige pentru a nu-si periclita participarea in Europa, chiar daca jocul va fi in fata unei echipe disperate, Mjondalen, care spera sa se salveze de la retrogradarea directa in ultimul ceas si sa prinda barajul.

Dupa ce nu au pierdut timp de 11 etape echipa din Trondheim a intrat intr-o serie neagra avind patru jocuri consecutive pierdute, e adevarat trei dintre ele in conditii de deplasare.

Meci fara istoric prea bogat intre cele doua in ultimii cinci ani, in mai 2015 ultimul succes pentru Mjondalen, 3-2, si apoi patru victorii si un egal in toate competitiile, pentru Rosenborg

Pont: G2+, cota 1,44 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Viking – Valerenga (19:00)

Valerenga o sa aiba un meci greu la Viking, o formatie care pe teren propriu cedeaza destul de greu puncte in campionat.

Ambele formatii marcheaza si primesc goluri indiferent ca evolueaza acasa sau in deplasare. Gazdele in 14 partide au 32 de goluri marcate, o medie de peste doua reusite, dar si una de peste un gol incasat, primind 20 de goluri acasa.

La rindul lor cei de la Valerenga in conditii de deplasare au un golaveraj de 16-18 din 14 confruntari, avind o medie de peste un gol atit la marcate, cat si al primite.

Pont: O1-2, cota 1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 18
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here