Cota 2 la pariuri 11.09.2020

Scris de Gabi Donadoni10/09/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.77

Gata au trecut partidele internationale, revenim la meciurile noastre, si pentru azi mergem pe o cota formata din cele doua jocuri din prima liga. Duelul nou promovatelor, in care gazdele inca cauta cel mai bun 11, oaspetii parca mai legati si cu mai multa omogenitate. Iar la Bucuresti oaspetii vin cu intentii declarate sa bata noul Dinamo de limba spaniola. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic FC Arges – UTA (18:00)

La putin peste o luna de la meciul direct, 1-1 tot pe stadionul din Pitesti, pe 2 august, atunci cind ambele echipe, dupa terminarea celor 90 de minute de joc, sarbatoreau impreuna promovarea directa in prima liga, argesenii se confrunta din nou cu aradenii, in cadrul rundei 3 din prima liga.

Argesenii, ca si Astra, pe ultimele doua pozitii in clasament, zero puncte, doua infringeri, iar oaspetii putin mai sus, locul 10, neinvinsi si cu doua puncte dupa cele doua remize.

La pitesteni noul sponsor, prin vocea lui Viorel Tudose, a tinut sa precizeze ca vor schimba optica in ceea ce priveste transferurile, fara a mai fi aduse nume care sa nu dea randament, ci doar jucatori care sa ajute echipa.

Primul „sacrificat” a fost atacantul Buhăescu, 32 ani, unul dintre cei mai buni marcatori pentru alb-violeti in ultimele trei sezoane, 33 de goluri marcate. Pentru a creste forta ofensiva a formatiei au fost adusi doi jucatori din Portugalia: mijlocasul ofensiv Marakis (28 de ani), de la Cova Piedade,  și atacantul angolezo-elvețian Malele (26 de ani), ultima oara la Oliveirense.

Sub actualele denumiri cele doua trupe s-au intalnit doar de sase ori, numai in liga secunda, argesenii fiind fara infringere, patru victorii si doua remize.

Pont: x2 @ peste 1,5 goluri @ 2.02; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Dinamo – FC Botosani (21:00)

Practic ultimul joc in care moldovenii isi pot verifica nivelul la care sunt acum inaintea jocului de saptamina viitoare de acasa, contra celor de la KF Shkendija, din turul secund al calificarilor Europa League.

Atit Cosmin Contra cat si Marius Croitoru considera echipa din Botosani favorita azi, mai in gluma mai in serios Croitoru spunind ca ar fi o surpriza daca ar bate Dinamo. Desi gazdele au adus multi jucatori spanioli, cu experienta in primele doua ligi din Spania, precum Isma Lopez, Tenerife, A. Gonzales, Mirandes, Borja Valle, Deportivo la Coruna, sau J. Camara, ultima oara in Polonia la Jaggielonia,  doar ca sa amintesc cativa, pina acestia vor forma un grup sudat si omogen la Dinamo o sa mai treaca ceva timp.

De partea cealalta Botosani cu jucatorii foarte motivati si incredere sporita, in conditiile in care vin dupa trei victorii, doua in campionat, 4-0 cu Iasi si 3-2 cu FC Arges, la care se adauga succesul 2-1 la Ordabasy din Europa.

In conditiile in care Neicutescu a fost scos din lot, pentru conduita nesportiva, iar Daniel Popa a fost cedat sub forma de imprumut la Chindia, astazi sunt sanse mari sa asistam la redebutul lui Nemec in atac, iar dintre spanioli sanse mari sa joace au fundasii laterali, Gonzales si Isma.

Pont: peste 1,5 goluri  @ 1.37; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 11.09.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 11.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: