Cota 2 la pariuri 11.12.2020

0

Glumind putin dupa atita ghinion si putina neinspiratie as putea zice parca „iti este frica” sa alegi urmatorul meci. Trecind peste suparare astazi voi merge pe o cota 2 alcatuita din cele doua jocuri din campionatul nostru, in care echipele acre se confrunta sunt avide de puncte si trec prin probleme financiare grave. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Botosani – Astra (18:00)

In Moldova se joaca un meci care anul trecut se disputa in playoff, acum cele doua formatii trec prin momente dificile, mult mai slabite in conditiile in care au tot pierdut din jucatorii de anul trecut.

Mai mult giurgiuvenii pe linga forma mai slaba a atacului in mod special, plecarea lui Alibec neffind inca suplinita de Montini, ca mai tot timpul in ultimii ani se confrunta si cu problemele cu banii.

Momentan dupa 12 runde „astralii” au trimis Pitestiul pe ultima pozitie in clasament, „gratie” unui gol mai mult inscris, amabele avind aceiasi diferenta de golaveraj.

Pont: GG3+, cota 2,45 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Dinamo – Poli Iasi (20:30)

Desi din punct de vedere financiar la Dinamo viitorul pare sumbru, din punct de vedere sportiv gazdele de azi sunt pe un trend ascendent, dinamovistii find neinvinsi de trei etape, doua succese si o remiza, si au urcat in clasament pe pozitia 12 cu 12 puncte.

Daca socotim si jocul din Cupa contra Viitorului echipa pregatita acum de secundul Ionel Gane a ajuns la patru jocuri fara infringere.

La polul opus iesenii vin dupa o serie de sase jocuri fara victorie, dupa acel 5-2 impotriva celor de la FCSB au urmat cinci infringeri si un singur rezultat de egalitate pentru moldoveni, care cu doar 10 puncte acumulate au ajuns pe locul 10.

Singura raza de optimism la oaspeti vine din faptul ca Consiliul Local Iasi a alocat ieri suma de 1,6 milioane lei clubului si astfel vor putea fi achitate jucatorilor doua salarii, in conditiile in care nu primisera nici un ban si pe 15 decembrie se faceau exact 4 luni.

Din 2012 de cind iesenii au revenit pe prima scena sub noua organizare cele doua formatii s-au confruntat de 18 ori, un bilant strins, 7-6 la victorii, alte 5 partide fiind remize.

De mentionat ca iesenii nu au obtinut nici un succes in cele noua vizite la Bucuresti.

Pont: 2+, cota 1.27 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 16
Unitati: -136

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here