Cota 2 la pariuri 12.12.2020

0

Ghinionul a continuat si ieri si ne-am afundat in zona nisipurilor miscatoare, meciurile au iesit exact invers. Nu dezarmam dar trebuie sa stringem randurile pentru a incepe sa reusim sa acumulam puncte si sa ne imbunatatim bilantul. Azi doua jocuri tot din campionatul nostru unde asteptam goluri, maxim doua, de la doua formatii care in mod normal inscriu cu usurinta, singurul impediment ar fi vremea potrivnica, ploua cam peste tot si terenurile vor fi grele. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Gaz Metan – Sepsi (17:00)

Un meci interesant intre doua formatii in forma si care joaca frumos in actualul campionat, ambele fiind adepte ale jocului ofensiv si combinativ, situatie care se reflecta si in numarul de reusite de pina acum, dupa 12 etape mediesenii au inscris 18 goluri si Sepsi de 17 ori.

Leo Grozavu a „cladit” la oaspeti o echipa solida, oaspetii avind doar doua infringeri pina acum, rezultate ce au facut din Sepsi o contracandidata serioasa la playoff, fiind clasati momentan pe locul 4.

In cele sase deplasari oaspetii au pierdut o singura data, 0-2 la Clinceni, si au reusit sa marcheze 10 goluri, o medie de 1,5 reusite, dar au incasat si cite un gol in medie, avind 7 primite.

Dupa venirea portughezului Jorge Costa mediesenii au inceput sa joace din ce in ce mai bine si sa devina o echipa care trebuie luata in seama. Ultimele cinci confruntari au insemnat jocuri de peste 2,5 goluri si in toate am consemnat ambele marcheaza, si asta in conditiile in care au intalnit echipele din prima parte a clasamentului, Craiova, FCSB, UTA si CFR.

Pont: G 1-2, cota 1,63 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Chindia – Viitorul (19:30)

Meciul de debut pe banca tehnica la Viitorul pentru antrenorul Mircea Rednic in conditiile in care etapa trecuta jocul cu Hermannstadt a fost aminat, datorita cazurilor de covid aparute la sibieni.

Poate nu o sa va vina sa credeti dar partida de azi conteaza pentru ambele echipe in lupta pentru top 6, Emil Sandoi realizind la gazde o trupa cu o aparare robusta, doar 9 goluri incasate.

Chindia sub bagheta lui Sandoi a devenit una din formatiile cele mai pragmatice. Daca sufera la capitolul ofensiv, doar 7 goluri inscrise, cel mai slab atac din prima liga, in schimb in plan defensiv are una dintre cele mai bune aparari, 9 primite, doar CFR si Craiova cu sase goluri stau mai bine.

Ultimele rezultate la Viitorul, 0-1 la Clinceni si mai ales 0-3 cu Dinamo in Cupa, au dus la demiterea spaniolului Ruben de la Barrera, pina la aceste momente echipa nu jucase rau avind 7 jocuri fara infringere.

Prin aducerea lui Rednic se asteapta un reviriment la oaspeti, care in ultimele 12 jocuri, in toate competitiile, au obtinut doar doua succese, din care unul la masa verde, 3-0 la Iasi.

Pont: O 1-3, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 18
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here