Cota 2 la pariuri 14.08.2020

Scris de Gabi Donadoni14/08/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.37

Astazi continuam sa ne bazam din nou pe prietenii nostri din China. Cei de la Evergrande au fost invinsi surprinzator acasa runda trecuta si azi ar trebui sa recupereze, gazdele o echipa care in general a cam pierdut in fata celor de la Guanghzou. Al doilea joc trupa lui Olaroiu doreste sa-si pastreze invincibilitatea si dupa runda cu numarul cinci, trei victorii si o remiza pina acum. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Henan – Guanghzou Evergrande (13:00)

Dupa esecul din etapa trecuta, 0-1 acasa cu Shandong Luneng, trupa lui Fabio Cannavaro s-a deplasat pentru acest joc cu intentia clara de a recupera punctele irosite pe teren propriu.

Ultimele trei deplasari pe stadionul Zhengzhou Hanghai au insemnat adevarate „maceluri” pentru gazde, Evergrande castigind cu 5-2, 5-0 si 4-2. Gazdele au reusit victoria ultima oara in aprilie 2015, 2-1 pentru Henan, singurul succes din istoria intalnirilor dintre cele doua echipe.

Al 18 joc intre Henan si Evergrande, gazdele o singura victorie, cea amintita mai sus, oaspetii au invins de 13 ori, alte trei fiind remize.

Henan fara atacantul camerunez Christian Bassogog, descoperit cu coronavirus si internat. In schimb managerul italian Cannavaro are tot lotul valid la dispozitie.

Apararea gazdelor ar trebui sa aiba mult de munca in fata ofensivei conduse de brazilienii Talisca si Paulinho, la care se adauga golgeterul echipei, atacantul chinez  Wei Shihao, care a marcat de patru ori pina acum.

Pont: Guanghzou prima 2 goluri @ 1.57; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Jiangsu – Shanghai Shenhua (15:00)

Trupa pregatita de Cosmin Olaroiu, Jiangsu Suning, este singura echipa din grupa A care dupa patru etape este neinvinsa, trei succese si o remiza, golaveraj 8-4, o medie de doua reusite de fiecare etapa, dar si un gol incasat.

Trei absente foarte importante pentru gazde, While Yang Xiaotian si Gao Tianyi, si sanse mici de a putea fi recupearat pina la ora jocului pentru Xie Pengfei.

La oaspeti o mare pierdere, atacantul Kim Shin-Wook, accidentat, in locul lui sanse mari la titularizare pentru Yang Xu.

Pont: 1x @ sub 4,5 goluri @ 1.51; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 14.08.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 14.08.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: