Cota 2 la pariuri 14.10.2020

Scris de Gabi Donadoni14/10/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.54

Revenim dupa o pauza neprogramata si speram sa castigam azi in conditiile in care ne apropiem de jumatatea lunii si este momentul remontadei. Oricum perioada asta cu nationale ca intotdeauna s-a dovedit a fi una neagra pentru pariori, personal daca nu ar fi trebuit sa pregatesc aceste recomandari nu as fi pariat nici macar un cent. Insa mai avem un hop si de vineri se reiau campionatele, „painea” noastra cea de toate zilele si sunt sigur ca soarele revine si pe ulita noastra. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Romania – Austria (21:45)

Dupa catastrofa de la Oslo tricolorii joaca acasa cu Austria, un adversar care o sa vina setat sa profite de momentul mai putin bun al nationalei noastre si sa-si ia revansa pentru infringerea, 2-3, din jocul de pe teren propriu.

Reveniti din Norvegia fotbalistii nostri au intrat direct in cantonamentul de la Mogosoaia si au efectuat luni seara testarea covid impusa de UEFA pentru partidele din cadrul Ligii Natiunilor.

Intalnim o echipa care pina acum s-a impus in ambele deplasari, 1-0 in Irlanda de Nord si 2-1 in Norvegia, locul de unde noi am revenit dupa un umilitor 0-4, scorul inregistrat fiind prea mic in raport cu realitatea din teren.

Daca ar fi sa ne luam strict dupa declaratiile celor doi antrenori ar trebui sa ne asteptam la un meci iar dezastruos. „Ma gandesc doar la o limitare de scor cu Austria, dupa ce cu Norvegia am aratat ca niste juniori” declara in Gsp Mirel Radoi, in timp ce capitanul oaspetilor Julian Baumgartlinger se arata foarte optimist spunind „suntem primii in grupa, avem un moral ridicat, mergem la Bucuresti sa castigam”

Pont: 2+ goluri meci, cota 1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Norvegia – Irlanda de Nord (21:45)

Dupa ce acum o luna nordicii i-au demolat la Belfast este asteptat cu interes meciul de azi de la Oslo, in conditiile in care gazdele au surclasat intre timp si Romania, 4-0, duminica trecuta.

Impresionant apetitul ofensiv si forma de exceptie aratate de varful Borusiei Dortmund, Haaland, care dupa cele doua reusite de la Belfast a reusit hattrickul in jocul cu Romania, cinci goluri in doua partide.

Irlandezii au pierdut acasa in ultimul joc cu Austria, 0-1, si ramin in continuare pe ultima pozitie in grupa, cu un singur punct, dupa acel 1-1 norocos obtinut cu Romania in deplasare.

In conditiile in care Alexander Sorloth l-a secondat cu brio pe Haaland pina acum, doua goluri in deplasarea de la Belfast si unul cu Romania, doua reusite pentru gazde ar trebui sa fie un pariu usor, iar cota este destul de atragatoare.

Pont: G2+, cota 1.48 >> CLICK AICI pentru a paria!

3. Pronostic Rusia – Ungaria (21:45)

Se intalnesc fruntasele grupei 3, Rusia fiind pe prima pozitie cu un punct avans, gratie si victoriei obtinute in deplasare la Budapesta, 3-2, la inceputul lui septembrie.

De altfel, singura infringere a oaspetilor, care sunt invincibili in deplasare, doua jocuri si doua succese, ambele cu 1-0, in Turcia si Serbia.

Dupa acel 3-2 din primul meci si cum ambele  echipe joaca deschis ma astept sa se inscrie goluri si azi. In 4 din ultimele sase confruntari intre cele doua nationale, amicale si oficiale, Rusia a inscris cate trei goluri.

Pont: G1-3 goluri meci, cota 1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

4. Biletul Zilei Cota 2 pentru 14.10.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 14.10.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: