Cota 2 la pariuri 17.12.2020

0

Astazi mergem pe un meci in care evolueaza doua dintre formatiile cu evolutii apreciate in campionatul in curs. Astfel covasnenii si-au intarit echipa si au crescut valoric, daca nu pierd astazi vor termina turul de campionat in zona playoff, indiferent de ce fac restul echipelor. La randul lor aradenii au jucat pina acum peste media echipei si au obtinut rezultate foarte bune, mult peste asteptari, daca ne raportam la lotul echipei si la faptul ca este totusi o nou promovata. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Sepsi – UTA (17:30)

Cele doua trupe s-au confruntat ultima oara acum trei ani in urma, editia 2016/2017, in liga secunda, anul in care cei de la Sepsi au reusit in premiera promovarea pe prima scena fotbalistica. Dupa ce au invins cu 4-1 in tur, aradenii si-au luat revansa la Arad obtinind succesul cu 2-1.

Evolutii foarte bune in deplasare pentru aradeni, care in afara meciului pierdut cu 0-3 cu FCSB, in ultimul joc afara, erau fara infringere, trei victorii si trei remize, golaveraj 8-5 in cele sase partide. De asemenea au inscris minim un gol in fiecare din cele 6 confruntari, pina la partida de pe National Arena.

La conferinta de ieri antrenorul oaspetilor, Laszlo Balint, se arata increzator in dorinta elevilor sai de a demonstra ca pot recupera din punctele pierdute in ultimele doua etape, ambele jocuri pierdute, 0-3 cu FCSB si 1-2, acasa, in fata oltenilor.

Sanse mari in a obtine cel putin un punct in conditiile in care vor intalni un Sepsi cu apararea in pioneze, Bogdan Mitrea și Florin Ștefan suspendati pentru cumul de cartonase galbene, iar bulgarul Dimitrov este accidentat.

De asemenea in continuare accidentat  Istvan Fulop, care se asteapta sa revina abia in primvara, iar Dragomir este pozitiv, fiind izolat.

La oaspeti vor lipsi Benga si Ciprian Rus, ambii suspendati, insa revin absentii din partida contra Craiovei,  Ionuț Roșu, Ioan Hora și Vlad Morar, fotbalisti importanti in plan ofensiv pentru aradeni.

Cum Sepsi este o echipa ofensiva, nu a avut nici un joc de sub doua goluri in utimele 7 confruntari, si azi vor avea probleme in defensiva, iar la aradeni, care au marcat in 6 din 7 deplasari minim un gol, in plus revin si jucatori importanti in ofensiva, Hora si Morar, ma astept ca ambele sa inscrie.

Pont: GG, cota 2,20 >> CLICK AICI pentru a paria

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 7 din 18
Unitati: -336

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here