Cota 2 la pariuri 21.10.2020

Scris de Gabi Donadoni21/10/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 14 Câștigate *luna in curs
COTA
2.55

Desi pic de somn la ora cind scriu aceste randuri, putin trecut de 01.00, am decis sa aleg cota 2 pentru azi inca de acum sub imboldul informatiilor de ultima ora gasite intr-un ziar polonez, legate de situatia celor de la Legia pentru jocul de azi.  Voi detalia mai mult in articol, plus ca voi actualiza in cursul zilei, daca o sa fie cazul, aici sau pe pagina personala. Am combinat astfel trei echipe de la care am nevoie de minim un gol, pentru o cota de 2,55 , exact ca ieri, si sper sa fim verzi din nou. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Legia Varsovia – Slask Wroclaw (19:00)

Cind sa inchid calculatorul „mi-au cazut” ochii pe o informatie legata de jocul de azi din Polonia, dintre Legia si Slask Wroclaw. Un meci care in conditii normale ar fi insemnat un galop de sanatate al gazdelor si probabil o victorie usoara.

Si cind spun asta ma bazez pe diferenta de valoare dintre cele doua echipe cit si mai ales pe bilantul ultimelor confruntari dintre ele. Doar ca idee sezonul 2019-2020 au fost trei jocuri care s-au incheiat cu doua succese ale gazdelor de azi si o remiza golaveraj 5-0 ( 2-0,3-0 si 0-0).

Mai mult ultimele 11 intalniri au insemnat opt succese ale Legiei, doua remize si o singura infringere, 1-2 in septembrie 2017. Slask nu a reusit sa dea un gol contra Legiei in cinci partide din ultimele doua campionate, ultima reusita datind din acel 1-4 consemnat in februarie 2018.

Insa azi datele problemei stau altfel in conditiile in care 13 jucatori de la gazde au Covid si nu vor juca, printre ei nume importante precum  Astiz, Cholewiak, Cierzniak, Hołownia, Kante, Kapustka si Sanogo.

Pont: O1+, cota 1.56 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Stoke City – Barnsley (21:45)

Trupa lui Michael O'Neil o gasim undeva pe la mijlocul calasamentului, locul 11, dupa cinci jocuri cu evolutii ciudate.

Desi sunt neinvinsi in trei deplasari, avind doua victorii si o remiza, sapte puncte scoase din maximum de noua, si fara gol primit, un golaveraj de 3-0. pe teren propriu inca in cautarea primului succes, o remiza si o infringere.

In continuare cu mai multi fotbalisti de baza accidentati, printre ei James McClean, Joe Allen si James Chester.

Oaspetii pe antepenultima pozitie cu doar doua puncte si in continuare fara antrenor, dupa despartirea de  Gerhard Struber, produsa acum doua saptamini.

Pont: G1+, cota 1.24 >> CLICK AICI pentru a paria!

3. Pronostic Fremad Amager – Helsingor (19:30)

Desi dupa primele etape gazdele au cochetat cu locurile 2-4 dupa doua infringeri consecutive, in fata a doua dintre cele mai bune echipe, Viborg si Esbjerg, au ajuns tocmai pe locul 7.

Un bun prilej azi de a reveni in zona de playoff, cind inalnesc un adversar direct, Helsingbor, pozitia 3, doar trei puncte diferenta intre  cele doua.

O partida care in general a produs goluri, in 6 din ultimele 7 confruntari intre ele, campionat si amicale, s-au inscris minim trei goluri.

Pont: G1-3 goluri, cota 1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

4. Biletul Zilei Cota 2 pentru 21.10.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 21.10.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
14 Câștigate
13 Pierdute
52% Rata de castig
351 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: