Cota 2 la pariuri 21.11.2020

Scris de Gabi Donadoni21/11/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.76

Raminem in „peisajul” autohton fotbalistic, desi in ultima perioada jocurile din prima liga din Romania ne-au cam dezamagit. Astazi dam o fuga in Moldova pentru a vedea la lucru trupa decimata de Covid a lui Marius Croitoru, care intalneste fostul lider al clasamentului, Craiova. Oaspetii dupa doua infringeri consecutive pe teren propriu, cu Academica Clinceni si Chindia Targoviste, vor sa profite de situatia celor de la Botosani si sa mai recupereze din punctele pierdute. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic FC Botosani – U Craiova (19:30)

Meciul de azi va fi o enigma pina la ora de incepere a jocului, in ceea ce priveste componenta gazdelor, in ultimele zile fiind facuta o retestare, dar fara a se nominaliza fotbalistii care au scapat si au devenit buni de joc.

Antrenorul Marius Croitoru asa cum il cunoastem deja, fiind un personaj pus pe glume, declara la conferinta premergatoare partidei ca ar avea la antrenamente mai mult staff tehnic decit jucatori, si ca ar fi doar 11 fotbalisti, din care patru sunt juniori.

Inclin sa cred ca adevarul este pe undeva pe la mijloc si azi moldovenii vor avea in teren si cativa dintre cei proaspat vindecati. Adevarul este ca indiferent de cine o sa joace randamentul va fi mult afectat dupa o perioada de minim 8-10 zile fara pregatirea corespunzatoare.

La olteni a revenit pe banca tehnica Corneliu Papura dupa ce Cristiano Bergodi si-a dat demisia. Oltenii stau mult mai bine la capitolul covid, ultimii care au fost pe lista fiind Bairam si Bancu.

Inca nu se stie daca vor putea fi pe teren Cicaldau, Vatajelu si Screciu, insa se spera ca pina la ora jocului sa fie recuperati cel putin doi dintre ei.

Desi la Botosani este un loc de unde se pleaca foarte greu cu puncte, oltenii reusind pina acum o singura victorie, anul trecut 2-0, astazi Craiova spera sa castige pentru a se mentine in lupta pentru primul loc.

Pont: GG@O2+, cota 2,76 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
559 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: