Cota 2 la pariuri 24.11.2020

Scris de Gabi Donadoni24/11/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.69

Astazi voi merge pe o cota 2 dintr-un singur joc, cel de la Trondheim, unde se intalnesc doua nume ale fotbalului norvegian aflate acum in situatii diferite. Gazdele dupa un inceput ezitant incet, incet, si-au revenit si au ajuns la un punct de podium, acum cu cinci runde inainte de final, in timp ce oaspetii sunt la polul opus, la un singur punct de zona fierbinte a retrogradarii. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Rosenborg – Brann (20:00)

Pe un teren unde gazdele au suferit o singura infringere, 2-3 in etapa 3, in fata viitoarei campioane, Bodo, vin astazi sa joace cei de la Brann, o formatie care „se simte” mai bine in deplasare decit pe propriul teren.

Oaspetii au obtinut 15 puncte in afara propriului teren, fata de doar 10 acasa, si au inscris in deplasare jumatate din golurile reusite in actuala editie, 15 din 30.

Cei de la Rosenborg au pierdut runda trecuta cu 0-3 la Viking, infringere ce a stopat o serie impresionanta a gazdelor de azi, 11 partide fara infringere, opt victorii si trei remize.

Oaspetii sunt exact la polul opus, au o serie de noua jocuri la rind de cind nu au mai castigat, patru egaluri si cinci infringeri, ultimul succes fiind cel consemnat la Stabaek, 2-0, in finalul lunii august.

Rosenborg pe teren propriu a inscris 28 de goluri, o medie de peste doua reusite, dar au si primit in medie un gol de fiecare partida jucata acasa, 12 goluri in 12 jocuri.

Brann in 12 deplasari a inscris de 15 ori, o medie de peste o reusita, si a primit 24 de goluri, exact doua de fiecare joc diputat pe terenuri straine.

Desi daca este sa ne luam strict dupa clasament Rosenborg pare mare favorita azi voi merge impotriva evidentei din doua motive. Primul, istoria jocurilor directe din ultimele trei sezoane, Rosenborg fara succes acasa in fata celor de la Brann din 2017, 2-1, si atunci golul victoriei venind in min 90+.

Iar al doilea motiv, bazat pe doua elemente, cota destul de mare si atractiva la un joc in care logic gazdele ar trebui sa castige fara emotii, si motivatia celor de la Brann de a scoate macar un punct, care ar conta enorm la finalul sezonului.

Pont: x2, cota 2,69 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
459 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: