Cota 2 la pariuri 26.09.2020

Scris de Gabi Donadoni25/09/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.87

Revenim in acest weekend la partidele din campionatul intern pentru o cota 2 care speram sa ne scoata din „vagauna” in care am intrat de cateva zile. Astazi meciurile de la Clinceni si Ovidiu, in care gazdele sunt avide de puncte si de goluri in mod special, ambele insa intalnesc echipe puternice, dar si cu probleme in ultima perioada. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Viitorul Constanta – Astra Giurgiu (21:30)

O confruntare in care, dupa ce s-au jucat primele patru etape, ambele formatii inca alearga dupa primul succes in actuala editie de campionat, Viitorul avind doua remize, iar giurgiuvenii una singura, rezultate in urma carora se gasesc ambele echipe la coada clasamentului.

Trupa pregatita acum de spaniolul  Ruben de la Barrera vine dupa sapte runde fara succes, lucru greu de digerat pentru formatia dobrogeana. Ultima victorie este cea obtinuta in fata Chindiei, 4-1, la sfarsitul lunii iulie.

Ultima saptamina a consemnat revenirea fundasului dreapta Romario Benzar la gazde, sub forma de imprumut de la Lecce, si transferul mijlocasului spaniol Gaztanaga, de la AEL Limassol, din Cipru, in vartsta de 28 ani. De asemenea golgeterul editiei trecute de campionat, Gabi Iancu, si-a prelungit contractul cu Viitorul desi avea mai multe oferte care insa nu l-au multumit.

Elevii lui Bogdan Andone vin la Ovidiu dupa o serie de noua jocuri fara succes in deplasare, ultima victorie fiind un 4-0 la Medias. Un singur punct, remiza acasa cu Sepsi, 2-2, si au primit cel putin cite doua goluri in fiecare joc din cele patru din actuala editie de campionat.

Pont: ambele marcheaza @ 2.02; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Academica Clinceni – Gaz Metan (14:45)

Mijlocasul argentinian Juan Bautista Cascini, 23 ani, care a jucat si la Botosani, este ultimul transfer realizat de trupa pregatita de Ilie Poenaru in cursul acestei saptamini.

Gazdele au trei remize si o infringere in actual editie de campionat si vor incerca azi sa obtina primul succes in fata unui adversar direct in lupta pentru evitarea retrogradarii in actualul sezon.

Surprinzator mediesenii desi au pierdut foarte multi fotbalisti si sunt o echipa inca in cautarea formulei de baza au doua victorii pina acum, rezultate care momentan au dus Gaz Metan pe loc de playoff, locul 6.

Oaspetii au reusit si ei un transfer important in aceasta saptamina, fundasul central Razvan Horj, 24 ani, care a mai evoluat pe la Universitatea Cluj, CFR Cluj, Ujpest, Voluntari si Viitorul Constanta.

Cei de la Medias vor fi condusi azi de pe banca tehnica de secundul Bogdan Pătrașcu si team managerul Flavius Boroncoi, in conditiile in care contractul antrenorului ceh Dusan Uhrin a fost suspendat de club pina la finalizarea unei anchete interne, legat de unele declaratii facute de ceh in care acesta ar  fi divulgat o discutie privata avuta cu presedintele clubului, Valentin Iordănescu.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 26.09.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota 2 La Pariuri 26.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
11 Câștigate
7 Pierdute
61% Rata de castig
552 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: