Cota 2 la pariuri 26.11.2020

Scris de Gabi Donadoni25/11/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.52



Astazi calatorim spre meleagurile nordice si desi nici pe aici nu suntem feriti de covid cel putin fugim de Europa League ca „de ciuma”. O confruntare intre cele mai bune si mai in forma formatii din liga secunda daneza si probabil echipele care vor termina pe primele doua pozitii inainte de intrarea in playoff. Un meci de care pe care insa desi nu exclud si varianta unei remize multumitoare voi merge pe miza mai mare din partea oaspetilor de a nu pierde si eventual sa obtina succesul azi. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Viborg – Silkeborg (19:30)

Gazdele sunt fara mila acasa, obtinind pina acum victorii in toate cele sase partide jucate pe teren propriu si reusind o medie de trei goluri inscrise, 18 goluri, si de un gol primit in fiecare joc disputat.

La rindul lor Silkeborg a evoluat fara jumatati de masura pe terenurile straine avind patru succese si doua infringeri, reusind sa inscrie de 15 ori, o medie de 2,5 goluri, si de asemenea cite un gol incasat la fiecare deplasare.

In ultimii patru ani cele doua s-au confruntat de sapte ori, in sase din meciuri fiind inregistrat ambele marcheaza si peste 2,5 goluri. In conditiile in care in tur Viborg a castigat cu 2-1 in depalsare ma astept la o motivatie mai mare din partea oaspetilor in a obtine succesul azi si sa-si ia revansa.

Viborg este fara infringere in fata celor de la Silkeborg in ultimele lor patru jocuri. Silkeborg este fara infringere in ultimele lor doua vizite la Viborg.

Gazdele fara Emil Scheel care este accidentat, iar Frederik Brandhof suspendat pentru confruntarea de azi.

De asemenea antrenorul oaspetilor, Kent Nielsen, nu se poate baza azi pe Milan Massop si Magnus Mattsson, ambii accidentati.

Pont: GG@O2+, cota 2,53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
459 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: