Cota 2 la pariuri 27.09.2020

Scris de Gabi Donadoni27/09/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 14 Câștigate *luna in curs
COTA
2.69

Golul lui Alibec din min 63 a venit ca o confirmare a jocului celor de la Astra care jucau destul de bine si la 3-0, doar ca nu reuseau sa o „bage” in ate, Viitorul contrar cursului jocului urcind scorul la 4-0. Pentru astazi mergem pe alte doua partide din Romania, mai intai in Gruia, unde gazdele vor juca probabil cu mai multe rezerve, saptamina viitoare fiind jocul cu finlandezii de la KUPS, invingatoarea urmind sa prinda grupele Europa League. Si daca totul se termina cu bine aici seara ajungem in Copou, unde la oaspeti revin sase fotbalisti scapati din „ghiarele” Covidului. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Poli. Iasi – FCSB (21:45)

Oaspetii au primit in cursul zilei de ieri primele semne pozitive dupa perioada neagra din ultimele saptamini. Astfel in urma testarii efectuate ieri au revenit la normalitate, au iesit negativ, portarul Vlad, fundasul central Miron, mijlocasii Olaru si Ovidiu Popescu, precum si atacantii Florin Tanase si Bus.

De asemenea de ieri a scapat de cosmarul numit covid si preparatorul fizic al bucurestenilor, Thomas Neubert.

Iesenii in continuare fara Frăsinescu și Chacana, piese importante in plan defensiv, absentelor lor se „vad” in clasament unde moldovenii cuu 10 goluri primite in patru jocuri au a treia  cea mai slaba defensiva, dupa Astra 13 goluri si FC Arges, 11 goluri incasate in 5 etape.

Ultimele patru confruntari intre cele doua s-au incheiat cu avantaj in favoarea FCSB, 3-1 raportul succeselor, fara remiza. Mai mult bucurestenii au obtinut doua victorii in Copou, ultimul succes al gazdelor datind din mai 2018, 1-0, atunci cind iesenii „au trimis” titlul in Gruia.

In conditiile revenirii lui Vlad este interesant de vazut cine o sa apere azi, Straton avind evolutii senzationale, mai ales ca saptamina viitoare se joaca FCSB – Dinamo.

Pont: x2 @ peste 1,5 goluri @ 1.95; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic CFR Cluj – Chindia Targoviste (19:00)

Gazdele vor juca azi probabil cu mai multe rezerve in conditiile in care joi se disputa un meci in Europa League cu o miza de peste 5 milioane de euro, in cazul calificarii in grupele competitiei europene.

La oaspeti sunt sanse foarte mari sa inceapa ca titular atacantul Neicutescu, revenit la damboviteni, imprumut de la Dinamo. In plus este posibil ca intre buturi sa revina titularul de drept, Aioanei, cel care a absentat datorita Covid pina acum, runda trecuta fiind rezerva.

Pont: peste 1,5 goluri @ 1.38; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 27.09.2020 – propus de Gabi Donadoni

Cota E La Pariuri 27.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
14 Câștigate
13 Pierdute
52% Rata de castig
351 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: