Cota 2 la pariuri 28.11.2020

Scris de Gabi Donadoni28/11/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.37



Astazi o partida interesanta din 16-zecimile Cupei Romaniei in care gazdele, in ciuda tuturor problemelor pe care le au, administrative si financiare, trebuie sa se califice pentru a mai putea salva dintr-un sezon cenusiu pina acum. De asemenea trupa patronata de Gica Hagi are evolutii mai putine bune pina acum in campionat, ceva logic in conditiile in care au vandut foarte multi jucatori, si se incearca din mers inchegarea unui alt 11 competitiv. Sa avem bafta si profit!

1. Pronostic Dinamo – Viitorul (20:45)

Au trecut zilele, saptaminile si chiar lunile si banii promisi de spanioli nu au gasit inca drumul spre Bucuresti, si ca o culme a ironiei clubul a reusit sa gaseasca bani pentru a inchide niste datorii foarte strigente, trebuiau achitati banii pina pe 30 noiembrie, pentru a evita depunctarea in campionat, ajutorul venind de la diferiti sponsori de imagine ai clubului.

Si cum parca nu era destul spectacolul continua in Stefan cel Mare, antrenorul Contra, care oricum negocia plecarea, a fost demis de Cortacero, azi fiind ultimul sau meci pe banca tehnica a bucurestenilor.

Tot azi vom asista la o noua premiera la Dinamo, jucatorii in cazul in care vor reusi victoria vor fi premiati. Fanii au scos la vanzare 15.000 de bilete virtuale care s-au vandut aproape in totalitate pina ieri, suma strinsa fiind undeva in jur de 14.500 de euro conform gsp.

In plus se apropie si „apocalipsa” la Dinamo, jucatorii au notificat clubul in privinta restantelor financiare, acest lucru fiind un prim pas inaintea deounerii memoriilor pentru a putea sa-si incaseze banii datorati si ulterior sa poata deveni fotbalisti liberi de contract.

Oaspeetii isi doresc la rindul lor calificarea, lucru subliniat si de antrenorul Ruben de la Barrera in conferinta de presa sustinuta ieri. Antrenorul spaniol atinut sa precizeze ca stie in ciuda tuturor greutatilor prin care trec ca Dinamo are o echipa buna si cu jucatori foarte buni.

Interesant la echipa din Constanta, care in sezoanele trecute avea 11 de baza majoritar romani, a ajuns si ea o trupa in care strainii domina primul 11, fotbalisti precum Dussaut, De Nooijer, Gaztanaga, V. Fernandez, Luckassen si Ely Fernandes devenind titulari aproape meci de meci.

Pont: I 1+@3+, cota 2,37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
459 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: