Cota 2 la pariuri 29.05.2020

0

Am pus punct seriei negative si vin dupa un bilet castigat. Caut un sfarsit de saptamana perfect, pentru o noua luna verde. Am ales doua evenimente de goluri si consider ca nu vom avea emotii.

Pariez de aceasta data in Belarus si Germania, pentru un bilet de cota 2.32. Citeste mai jos analizele mele si vezi ce am jucat.

Cota 2 la pariuri

1. Pronostic Dinamo Minsk II – Soligorsk II (13:30)

Avem aici doua formatii de goluri si este normal ca eu sa astept un 3+. Gazdele au de departe cel mai bun atac din campionat si ajung la trei goluri marcate in medie pe meci pana acum. Despre, oaspeti, trebuie spus ca si ei au o medie de doua goluri marcate pe partida. Sunt premise pentru o disputa spectaculoasa si trebuie sa profitam.

Statistica ne arata ca sase din ultimele sapte partide jucate de Dinamo Minsk II au fost 3+. De asemenea, la fel a fost si in cinci din antrerioarele sase meciuri disputate de Soligorsk II.

Pont: Total goluri: 3+ @ 1.45; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Freiburg – Leverkusen (21:30)

Etapa din Bundesliga debuteaza vineri, cu o partida pe care eu o astept de goluri. Bayer a fost poate cea mai spectaculoasa echipa a Germaniei in ultimele 2 saptamani si practica un fotbal total. Toate cele trei partide disputate de ea dupa pandemie au fost GG & 4+. Este normal ca golul sa nu intarzie prea mult.

Freiburg a aratat ca are probleme pe faza de aparare si a luat gol aproape meci de meci. Ma bazez pe asta, dar si pe faptul ca este pe arena proprie si va iesi la joc. Astept fara discutie minim trei reusite pe tabela de scor.

Pont: Total goluri: 3+ @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 29.05.2020 – propus de Bmg

Cota 2 La Pariuri 29.05.2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 4 din 17
Unitati: -689

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 80 63% +930.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here