Cota 2 la pariuri 29.10.2020

Scris de Gabi Donadoni28/10/2020
Cota 2
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.98


Astazi mergem iar pe jocurile dintr-o competitie care nu-mi place, Europa League, si speram sa reusim sa mai scadem din bilantul negativ al lunii in curs, o luna tumultoasa si cu multe surprize la fotbal cel putin. M-am orientat la partide in care avem si romani implicati, Glasccow si CFR Cluj, dar si o echipa pregatita sezonul trecut de un tehnician roman, Ladislau Boloni, belgienii de la Antwerp.

1. Pronostic CFR Cluj – Young Boys Berna (22:00)

Dupa victoria de la Sofia, 2-0, ardelenii intalnesc pe elvetienii de la Young Boys Berna din postura de lideri ai grupei, acelasi numar de puncte ca si Roma, cite 3 fiecare, dar golaverajul mai bun cu un gol.

Gazdele intalnesc in premiera formatia din Berna dupa ce in trecut, 2010 si 2012, au mai disputat patru partide cu o alta echipa din Elvetia, FC Basel, in fata careia au obtinut trei succese si au pierdut un joc.

Elvetienii nu au amintiri foarte placute din Romania, la prima si singura lor vizita in tara noastra, in 1979 in Cupa Cupelor din acea perioada, competitie in care jucau castigatoarele de cupe nationale, ei fiind atunci spulberati de Steaua cu 6-0.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, se arata foarte nemultumit de subtirimea lotului, mai are doar 20 fotbalisti pe lista UEFA, din care doar trei fundasi centrali, Vinicius, Burcă și Ciobotariu, in conditiile in care Bordeianu a fost transferat la arabi iar Cestor s-a accidentat, si o sa lipseasca o perioada mai lunga.

O noua victorie azi ar creste sansele gazdelor , si in cazul in care Roma castiga cu bulgarii, ambele ar acumula cite sase puncte si ar putea lua o optiune serioasa pentru iesirea din grupa. Ar fi si un motiv de bucurie in plus pentru mijlocasul Ciprian Deac care azi atinge borna de 50 prezente in cupele europene.

Al 15 joc pe teren propriu pentru Dan Petrescu in Europa, la carma unei echipe romanesti, cu Unirea Urziceni si CFR Cluj, pina acum a pierdut doar de doua ori, cu Urziceni 0-2 cu Hamburg, iar cu ardelenii in august 2019, 0-1 cu Slavia Praga.

Pont: G1-3, cota 1.41 >> CLICK AICI pentru a paria!

2. Pronostic Glascow Rangers – Lech Poznan (22:00)

Formatia pregatita de Steven Gerrard a debutat cu un succes la primul meci in grupa, invingind in deplasarea de la Liege, 2-0 cu Standard, si astfel confirma traseul si forma foarte buna si din campionatul Scotiei.

Dupa 12 etape are deja un avans de 6 puncte de Celtic, un meci mai putin, Glascow fiind neinvinsa, 10 victorii si doua remize, si 28 de goluri inscrise, o medie de aproape 2,5 goluri de fiecare runda.

Scotienii au sapte victorii la rind in toate competitiile, pe cind polonezii vin dupa trei partide consecutive fara victorie. La nivel european Glascow a pierdut o singura data in ultimele 19 meciuri pe teren propriu, in timp ce cei de la Poznan nu au reusit sa inscrie in ultimele trei deplasari in cupele europene, fara partidele din preliminarii.

Pont: 1x@2-5, cota 1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

3. Pronostic Antwerp – Tottenham (19:55)

Echipa pregatita sezonul trecut de ‘Loti” Boloni, in prezent condusa de pe banca de Ivan Leko, trece printr-o perioada excelenta, fara infringere de sapte jocuri si cu cinci succese consecutive.

Rezultatele foarte bune in campionat au adus Antwerp pe prima pozitie in clasament dupa 32 de ani, gazdele avind un atac letal, Mbokani și Refaelov, doi atacanti care inscriu constant.

La rindul lor elevii lui Jose Mourinho au o serie de 11 partide fara infringere, din care remarcam recenta victorie cu 6-1 in deplasare la Manchester United.

In conditiile in care la ultimele lor cinci deplasari englezii au o medie de 2,5 goluri, iar belgienii in ultimele lor sapte jocuri au avut parte de minim trei goluri si ambele echipe au inscris, ma astept si azi ca ambele sa puncteze.

Pont: G1, cota 1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. uite că Dortmund a marcat doar două goluri si PSG lafel…
    nu vine trenul la ora exactă,mai ales la pariuri.
    …astea’s pt aceia care nu vor sa gandească,ca sa te bazezi pe ce spun altii?si eu vă dau ponturi mai sigure cu 60/100 decat ce se scrie pe aici,dar cifrele inseamna bani,iar omul de rand nu stie sa castige putin dar sigur.
    e stupid sa te bazezi pe ce cred altii.

    1. Salut. Pai, la PSG, daca exista interes si dorinta, se marcau si 4 goluri. Insa, greu cu dorinta azi, bifam si meciul asta si mai vedem ce facem. Cam asta e gandirea de la unele echipe. Nici nu m-am putut supara pe faptul ca nu s-au marcat 3 goluri la Basaksehir vs PSG. Ce sa ma supar/enervez, cand pe ei ii doare fix in cot?!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
459 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: