Cota 2 la pariuri 02.03.2020

0

Iti spun din start ca oferta de luni la pariuri nu imi place deloc, asa ca iti recomand sa joci prudent, inclusiv cota mea.

Ma axez pe prima liga din Portugalia, acolo unde o sa incerc meciurile celor doi granzi. Luni este zi de cornere pentru mine si am format in total o cota de 2.48. Citeste in continuare analizele si vezi biletul pe care il recomand.

cota 2

1. Pronostic Santa Clara – Porto (21:30)

Favorita consider ca se joaca la cornere aici. Porto joaca bine in campionat in ultima perioada si este de asteptat sa se aseze confortabil in jumatatea adversa inca din debutul partidei. Sta excelent in teren, foloseste foarte bine benzile si are multa viteza in fata. Sunt sanse mari de cornere la poarta gazdelor inca din prima repriza.

Porto a trecut de handicapul propus si in urma cu cateva zile contra lui Leverkusen, adversar net superior celui de luni. La partida anterioara dintre cele doua Porto a avut cu trei cornere mai mult decat are nevoie pariul meu. 

Pont: Porto peste 5.5 cornere @ 1.55; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Benfica – Moreirense (22:45)

La cat de ofensiv joaca Benfica acasa, este de asteptat sa „se suie” pe adversar inca din primele minute si sunt sigur ca vor aparea multe cornere in dreptul sau. Asa cum am spus si intr-un articol precedent pe site, Benfica este pentru mine o echipa de cornere si voi profita de asta. Cota este oricum in scadere si asta arata ca sansele sunt mari.

Am vazut-o pe Benfica avand opt cornere cu Sahtior in Europa League. Ii plac astfel de faze si le cauta de multe ori. Handicapul mi se pare mult prea jos.

Pont: Benfica peste 6.5 cornere @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 02.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 18
Unitati: +316

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here