Cota 2 la pariuri 06.03.2020

1

Eu iti spun din start ca vineri evit oferta din campionatele tari ale Europei. M-am orientat de aceasta data spre esalonul secund din Olanda, acolo unde am identificat doua partide de goluri, care consider ca ne vor aduce profit sigur.

Am format in total o cota de 2.31, una pe care ti-o argumentez in analizele de mai jos. Citeste-le mai jos si vezi biletul pe care il recomand cu incredere.

cota 2

1. Pronostic Telstar – PSV Eindhoven II (21:00)

Chiar daca echipa gazda este mare favorita aici, sa stii ca eu joc la goluri. Le vad pe gazde capabile sa ajunga singure la handicapul propus. Joc fara discutie un 3+.

Telstar este o echipa spectaculoasa, care acasa trece de un gol marcat pe meci dar si primit. Patru din ultimele sale cinci meciuri in campionat au fost 3+. Nu vad de ce acum ar fi altfel.

PSV este in partea de jos a clasamentului si nu are ce pierde. Va juca ofensiv, asa cum o face de obicei. Patru din ultimele cinci ei deplasari de campionat au fost GG & 3+.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.57; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Den Bosch – Almere (21:00)

Spectacolul este garantat aici in opinia mea si nu concep decat un meci cu cel putin trei reusite pe tabela de scor. Avem fata in fata doua echipe care nu au nimic de pierdut, ambele sunt in afara locurilor de play-off, asa ca o remiza nu le ajuta. Tocmai de aceea ma gandesc la doua abordari extrem de ofensive.

Statistica ne arata ca ultimele cinci partide jucate de Den Bosch in campionat s-au incadrat in pariul propus de mine. Patru dintre ele au fost chiar 4+, asa ca sunt premise de goluri aici, mai ales ca Almere este in general o formatie de GG afara. De asemenea, 3 din ultimele patru meciuri directe s-au incadrat in pariul de mai jos.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 06.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri 06.03.2020

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 18
Unitati: +316

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here