Cota 2 la pariuri 08.03.2020

0

Duminica avem mult fotbal in Europa, dar sa stii ca eu o sa evit total marile campionate, chiar daca asta te poate surprinde. Joc in Austria si liga secunda din Olanda, pentru o cota totala de 2.54.

Ma axez in special pe goluri, pentru ca am ales doua evenimente care ar trebui sa fie spectaculoase. Citeste in continuare analizele mele si vezi biletul pe care il recomand cu mare incredere.

cota 2

1. Pronostic G.A Eagles – De Graafschap (15:30)

Sa stii ca eu nu concep aici decat un pariu pe 3+. Se afla fata in fata doua dintre cele mai bune formatii din Eerste Divisie, doua candidate la promovare pe care remiza nu le multumeste. Au nevoie de puncte si tocmai de aceea sunt sigur ca se vor arunca in atac inca din start si golul nu va intarzia.

G.A Eagles se apropie de doua goluri marcate in medie pe meci acasa. Ultimele ei sase partide disputate au trecut toate peste handicapul propus de mine mai jos. De asemenea, ultimele patru meciuri jucate de oaspeti in campionat au avut minim trei reusite pe tabela de scor. De Graafschap trece de doua goluri marcate in medie pe deplasare.

Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.59; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Salzburg – Strum Grazz (15:30)

Este clar care este favorita aici si eu astept un meci bun facut de Salzburg. Ea este echipa mai completa si cu mai multa experienta, care se bate si in acest an la titlu. Joaca acasa si eu o sa merg pe ea in sansa dubla 1X. A castigat opt din cele 10 partide pe teren propriu in campionat.

Astept si minim trei reusite pe tabela. De precizat ca Salzburg trece de patru goluri marcate in medie pe meci acasa si este o masinarie de goluri. Sturm marcheaza si ea, ajungand la cifra doi ca si medie a reusitelor afara.

Pont: 1X & peste 2.5 goluri @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 08.03.2020 – propus de Bmg

Cota 2 la pariuri

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 9 din 17
Unitati: +210

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here