Cota 2 la pariuri 09.02.2020

0

Am mai pierdut din avansul mare pe care il luasem pe debut de luna, dar stau in continuare excelent. Cred ca am gasit o cota buna pentru duminica si am format-o din doua evenimente.

Joc in Eredivise si Premier League, de fiecare data la goluri. Citeste mai jos analizele mele si vezi biletul pe care il recomand.

Biletul zilei Cota 2 pentru 28.09.2019

1. Pronostic Utrecht – Ajax (13:30)

Aici eu prevad un meci spectaculos, poate nu chiar din startul lui, dar dupa pauza anticipez ca vor curge golurile. Pariez un 2+ in repriza secunda.

Ce mai este de spus despre forta ofensiva a lui Ajax? Are de departe cel mai bun atac din Eredivisie, este in forma si montata. Victoria este cuvantul de ordine si trece de doua goluri marcate in medie pe deplasare. Asa cum am spus si in alt articol, in acest sezon marcheaza si incaseaza mai mult in a doua parte a meciurilor.

Utrecht sta bine acasa si marcheaza aproape indiferent de adversar. Ofensiva este si pentru ea un punct forte, asa ca nu vad de ce am avea emotii cu pariul propus mai jos.

Pont: Peste 1.5 goluri in repriza secunda @ 1.72; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Manchester City – West Ham (18:30)

Acelasi tip de pariu o sa il joc si aici. O vom vedea pe Manchester City si este normal sa astept multe goluri. Chiar daca West Ham se va apara pe debutul de meci, City va marca pana la urma si dupa pauza ar trebui sa vedem un joc deschis, cu reusite. City poate trece singura fara probleme peste handicapul propus.

Sa nu uitam ca cetatenii au cel mai bun atac din PL, iar acasa trec de doua reusite in medie. Analizand linia de clasament a lui West Ham, observam ca ea inscrie mai mult in a doua parte a meciurilor.

Pont: Peste 1.5 goluri in repriza secunda @ 1.40; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 09.02.2020 – propus de Bmg

Cota 2

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 13 din 24
Unitati: +363

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here